Eidskog Fotball

Lagleder info

Retningslinjer

Hva forventes av spillerne i Eidskog Fotball

* Vi møter på fellestreninger (i god tid) Hvis man er forhindret til å møte på trening så SKAL det gis beskjed (med begrunnelse) til hovedtrener eller en av laglederne så fort som mulig

* Fotball er et lagspill og ALLE er avhengige av ALLE, møter man ikke går det utover lagkameratene. Dette gjelder også på treninger!

* Vi setter oss inn i kampoppsettet (gjelder også avtalte treningskamper) og justerer private planer deretter. Ser man att det er en kamp eller trening man blir forhindret til å delta på, så SKAL dette gis beskjed om i god tid!  Forfall til kamp samme uke som kampen er satt opp er IKKE akseptabelt så sant man ikke har blitt skadet eller noe helt akutt inntreffer. Begrunnelse skal da oppgis pr. telefon eller ved oppmøte (ikke på sms eller facebook)

* Alle skal i utgangspunktet være tilgjengelig til alle kamper, Dette for att vi skal være best mulig rustet og kan stille en så optimal tropp som mulig til hver kamp.  Hvis ikke skal man ha oppgitt i god tid hvilke kamper (og treninger) man ikke kan delta på. Da har vi mulighet til å justere.

*Dette gjelder uansett lag,  A-lag (4.div) B-lag (6.div) og junior

*At vi har normal folkeskikk og god opptreden ovenfor motstander, ledere og dommere

* Vi stiller på dugnad når det blir satt opp, passer det ikke byttes det internt eller ordner stedfortreder.

Hva kan spillerne forvente av Eidskog Fotball

*Det møter trenere/lagledere klare til hver trening/kamp

*At baller og utstyr er klart til treningsøkta/kamp

*At trenere/lagledere gir god kommunikasjon og prøver å tilrettelegge for en så god treningshverdag som mulig, også rundt kamper