IF Örnen Cup: Den kjedelige 3dje plassen i gruppa.

Det ble ingen reprise av fjorårets finalekamp for Eidskog laget dette året.

Örnen cup gikk av stabelen denne lørdagen og Eidskog hadde som mål å hevde seg her. Men etter 0 - 1 tap i den første kampen (mot Jogador Do Futsal), så gav vi oss et dårlig utgangspunkt. I kamp nr. 2 vant vi lett mot Solstrand Boys som hadde steppet in for Jössefors IK. Så kom den viktige kampen mot IF Örnen 1, en kamp vi måtte vinne skulle vi klare å ta oss videre ut av gruppa. Dessverre klarer vi ikke dette. Vi havner under 1-0 og 2-0 før vi reduserer. Vi jager på for utligning, men det ble med det ene målet. Den siste gruppespill kampen blir da ubetydelig for videre avansement da det toget har gått allerede, men vi finner motivasjon og vinner greit mot Åmotfors.

For vår del så ble det ingen god turnering. Vi fikk aldri til vårt spill, og selv om vi startet best i alle kamper, og hadde de første store sjansene mot både Jogador og Örnen, så klarte vi ikke å sette disse. Utover kampene så ble vi stresset og motstanderne tok mer over.

Men men, vi prøver igjen neste år. Dessuten så er det futsal kamper allerede nå til Lørdagen (14 Januar) i Stangehallen så det er muligheter for oss å komme tilbake på vinnersporet der.

Eidskog All Star laget tok seg videre fra sin gruppe som nr. 2, men tapte semifinalen mot IF Örnen 1 på straffer. Den andre semifinalen ble vunnet av Jogador Do Futsal mot Maskinen FK.

I finalen ble det altså Jogador Do Futsal mot IF Örnen 1, hvor førstnevnte gikk seirende ut av.