Futsal laget: Ny sterk prestasjon og Eidskog seiler opp som favoritter for kretsmesterskapet.

Etter to soleklare seiere mot meget god motstand i MBK Domkirkeodden og Vind så har Eidskog kvalifisert seg for sluttspill om å bli kretsmester.

I går (Lørdag) var det igjen tid for å samle gjengen og dra til Stange for å spille futsal. Opprinnelig så skulle vi spille tre kamper denne dagen. Kl 14 mot Vardal, kl 15:45 mot MBK Domkirkeodden og kl 17:30 mot Vind. Men Vardal, som var seriens jumbo med null poeng etter 5 spilte kamper meddelte kretsen at de ikke kom til å stille lag. Dermed ble det bare to kamper på oss. Men det var ikke hvilke som helst lag vi skulle møte. Før denne kamparrangementsdagen så var det nettopp MBK og Vind, som sammen med oss, hadde pekt seg ut som de “beste” lagene. På grunn av at Vardal trakk seg så ble tabellen oppdatert og vi ledet nå tabellen føre MBK på 2. plass and Vind på 3. plass før avspark denne lørdagen.

Når det gjaldt å kvalifisere oss til sluttspill om kretsmesterskap (de 5 beste lagene etter 3 kamparrangementsdager) så var vi allerede klare, da laget på 6 plass ikke kunne ta igjen oss uansett hva resultatene kom til å bli denne dagen.

Det var en spent tropp, med noen nye fjes, som dro til Stange. Vi var denne gangen “hele” 8 spillere, noe som ville gi oss 3 innbyttere for første gang i løpet av denne serien. Troppen besto av: Tobias Isaksen, Tobias Moen, Ola Kristiansen, Dag Olav Bergersen, Thor Andre Bergersen, Rolf Arne Sørli, Bekhan Ganukajev og Bjørn-Toni Bakken.

Eidskog vs MBK 8 - 3 (3-1)

Vi viste ikke så mye om MBK, foruten at de er en liten (ofte bare 1 innbytter) men sammensveiset gjeng med gode spillere. Føre denne kampen så hadde de bare avgitt poeng mot Vind, hvor det ble tap. Selv om det var flere teknisk gode spillere, så var disse også voksne spillere når det kom til både alder og fysisk størrelse. Noen av lagene som er med er veldig unge, men MBK hadde som sagt voksne spillere med. Vi regnet med det kom til å bli en tøff kamp.

Heldigvis for oss så tar det ikke mer en 4 minutter før Thor Andre sender oss i føringen. Bekhan øker ledelsen til 2 - 0 i det 11. minutt, før MBK slår tilbake og reduserer. Så kommer kampens og turneringens fineste mål. Ola slår en perfekt langpasning i lufta opp til Rolf Arne. Roffe har lurt seg bak sin motspiller og velger å dempe Ola’s langpasning i lufta på en touch, for så å vri seg og banke ballen opp i krysset på full volley!! Vakkert! 3 - 1 blir også pauseresultatet.

I andre omgang spiller vi veldig fin futsal med flotte kombinasjoner og mål. MBK mister nok litt motivasjon ettersom vi drar lengre og lengre ifra, men det var langt ifra noe dårlig lag, så en veldig sterk prestasjon av oss. Når dommeren blåser av så står det 8 - 3 på resultat tavla i vår favør. Dette var langt ifra feil, da vi hadde 4-5 avslutninger i treverket og andre store sjanser som vi ikke klarer å sette.

Målscorere: Bekhan Ganukajev (3), Ola Kristiansen, Dag Olav Bergersen, Thor Andre Bergersen, Tobias Moen og Rolf Arne Sørli.

Vind vs Eidskog 4 - 16 (2-4)

Etter den kontrollerte seieren mot MBK så var vi litt spente foran denne kampen. Vind hadde parallelt med vår kamp mot MBK slått HDIL lett, og Vind slo også MBK 10 - 5 når de møttes. Av det vi har sett så har det laget virket som veldig teknisk og futsal taktisk gode.

Kampen åpner med høy intensitet ifra begge parter. Vi får allerede i den 3 minutt et gult kort, og Vind får flere frispark i starten av kampen. Men ingen av lagene putter på sine første sjanser. Etter ca 7 minutter tar Vind ledelsen, men det tar heldigvis ikke lang tid før vi utligner med Rolf Arne Sørli i det 8 minutt. Like etterpå putter Tobias og vi går opp i en ledelse 2 - 1, før Bjørn-Toni øker til raskt til 3 - 1. I det 16 minutt så øker Ola til 4 - 1, føre Vind reduserer til 4 - 2. Utover omgangen så ble det litt ampert på banen, og vi klarte å pådra oss 5 “feil” noe som resulterte i straffe for Vind med 20 sekunder igjen av omgangen. Men Vind bommer og vi roer oss ned og holder ballen i laget frem til pause.

I pausa så er vi veldig fornøyde med hvordan det går Vi har fått kampen inn i vårt spor, og leder også med to mål. Vi har mer og gi og blir enige om å roe oss litt opp mot dommerne, og fokusere på vårt spill. Det tar heller ikke mer en 3 minutter før Tobias putter, og Rolf Arne øker minuttet etterpå. Rundt dette tidspunktet har Vind’s “beste” spiller fått nok og bestemmer seg for å forlate banen. Etter dette så blir det rein overkjøring ifra vår side. Vind spillerne orket ikke å jobbe og målene rant inn for oss. Vi puttet i det 27, 28, 29, 32, 34, 35, 36, 37, 39, og 40 minutt!! Når dommerne blåser av kampen så er resultatet 4 - 16 i vår favør!. En kjempekamp av oss, men Vind kommer nok sterkere tilbake når sluttspillet starter 11 Februar.

Målscorere: Tobias Moen (3), Thor Andre Bergersen (3), Rolf Arne Sørli (3), Ola Kristiansen (2), Bekhan Ganukajev (2), Bjørn-Toni Bakken (2) og Dag Olav Bergersen.

Sluttspill

Vi er nå klare for å spille om plassene 1 - 5, og muligheten for å bli kretsmester i Futsal. Alle resultatene, målforskjellen, osv. frem til nå vil bli strøket, og alle lagene begynner nå med helt blanke ark igjen. Alle de fem lagene skal møtes en gang, for å finne en verdig vinner. Det vil bli to kamper på oss Lørdag 11 Februar, og to kamper Lørdag 11 Mars. Etter det vil vi få vite hva vår innsats belønnes med. Men, med en målforskjell uten like, og soleklare seiere mot alle de andre fire lagene, så må vi bære favoritt stemplet.

Hele laget gjorde igjen en kjempe jobb. Alle spillerne (foruten Tobias Isaksen i mål) laget flere mål og Tobias Isaksen hadde flere gode redninger. Det mest positive må være at vi for denne turneringen har med tre spillere som ikke har spilt noen av de forrige futsal kampene men som glir lett inn i spillet og som gjør en kjempe innsats! Ønsker derfor å gi ekstra skryt til Rolf Arne Sørli, Dag Olav Bergersen (som også gjorde comeback i Eidskog drakta) og Ola Kristiansen.

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift