A-lag: Tap i treningskampen mot KIL Toppfotball B

Lørdag 4. februar 2017 kl 11:00 Kongsvingerhallen KIL Toppfotball B - Eidskog 3 - 1 (1 - 0)

Eidskog stilte med følgende tropp hvor alle fikk mye spilletid:

Tobias Isaksen, Bjørn-Toni Bakken, Ulrik Nygård, Gisle Engebråten, Robert Vestli, Fredrik Langfoss, Theodor Smerkerud, Marius Reitan, Håkon Reitan, Daniel Mathisen, Tobias Moen, Johan Grundt, Morten Sæter, Thor Andre Bergersen, Bekhan Ganukajev, Al Hadi og Rolf Arne Sørli.

Et ungt og godt trent KIL B lag gikk ut i høy fart ifra start. Dette høye tempoet gjorde det veldig vanskelig for oss, og vi ble for det meste liggende bakpå og forsvare oss. Kil hadde mye ball men kom ikke til noen skikkelig store sjanser. De skulle for det meste prøve å drible seg igjennom midten, noe vår forsvarsrekke klarte å demme ganske bra opp for. Dessverre klarte KIL å putte og pauseresultatet ble 1-0 til KIL. Ingen stor omgang ifra oss da vi for det meste bare forsvarte oss og hadde ingen skikkelige sjanser å skrive om fremover.

Andre omgangen skulle vise seg å bli annerledes. Det virket som om KIL B gutta hadde fått løpt litt ifra seg og det ble plutselig mere rom og tid for oss Eidskog spillere. Vi klarte å rulle ballen litt innom laget som bygget selvtillit, noe som også resulterte i at vi fant gode muligheter fremover. Foruten å ikke løpe så mye så begynte KIL spillerne også å slå feil pasninger som vi plukket opp og prøvde å utnytte. Men KIL var langt ifra ufarlige og vant også andre omgang 2 -1. Eidskogs mål ble laget av Ulrik.

En grei gjennomkjøring mot et veldig løps villig KIL lag. Ga oss alle en pekepinn på nivået vi må opp på for å kunne gi lagene i divisjonen en skikkelig kamp. Resultatet skal vi ikke bry oss så mye så tidlig i oppkjøringen.