A-lag: Seier i treningskamp mot Grue

Søndag 19. februar 2017 kl 13:00 Kongsvingerhallen Grue - Eidskog 0 - 1 (0 - 0)

Eidskog stilte med følgende tropp:

Tobias Isaksen, Bjørn-Toni Bakken, Gisle Engebråten, Robert Vestli, Sander Delviken, Tobias Moen, Bekhan Ganukajev, Daniel Mathisen, El Habi, Johan Grundt, Marius Reitan, Gjermund Sagen, Rolf Lauritz Moseby og Vegard Nordli.

Et noe redusert mannskap da flere i troppen var utilgjengelig av forskjellige grunner. Men mot Grue, som spiller i divisjonen under oss, så burde vi klare å gi dem kamp uansett.

Eidskog tar litt kontroll på kampen ifra start, og vi kommer til noen avslutninger ifra langt hold, blant annet med Tobias Moen og Johan Grundt. Vi har også 2-3 hjørnespark, og Grue må ofte spille tilbake til sin keeper pga. vårt press, for sånn at keeperen kan klarere ballen langt. Men vi klarer ikke å komme til noen stor målsjanse. Den største store sjansen går til Grue, som på en av sine få visiter får en kjempesjanse, men Tobias Isaksen redder mesterlig forsøket. Etter at vi i hovedsak har prøvd å spille oss igjennom midtbanen i løpet av de første 30 minuttene, noe som har ført til en meget høy forsvarslinje ifra Grue, så prøver vi noen lang pasninger i bakrommet mot slutten av første omgang. Dette skaper litt trøbbel for Grue, men fortsatt ingen store sjanser til Eidskog det er verdt å snakke om.

I pause snakker vi om å prøve å variere spillet vårt litt meir, sånn at det blir vanskeligere for Grue å forsvare seg. Selv om vi i denne omgangen tar ledelsen på et hjørnespark ved et hode støtt ifra Bekhan Ganukajev, så føles ikke ledelsen så sikker. Men gutta rir kampen ut til en seier. Ingen god kamp men seier er seier og det gir en positiv følelse nå mindre enn en uke føre Galterud Cup sparker i gang!