A-lag: KIL Toppfotball B ble altfor sterke

4. div. avd. 02 - Mandag 13. April 2018 kl. 20:00 KIL Toppfotball B - Eidskog 12 - 0 (7 - 0)

Eidskog stilte med følgende lag (4-1-4-1):
Magnus Sæter, Bjørn-Toni Bakken, Dagfinn Korbøl, Sondre Muri, Marcus Bjørnerud, Fredrik Langfoss, Jonas Delviken, Didrik Brenna, Ulrik Nygård, Fredrik Bjerknes, Mikael Haga Harbosen

Innbyttere:
Tobias Isaksen, Tobias Moen, Theodor Smerkerud (INN ca 55), Gisle Engebråten (INN ca 75), Jermund Sagen (INN ca 75).

Gule kort: Ulrik Nygård, Dagfinn Korbøl, Magnus Sæter, Bjørn-Toni Bakken

Vi forventet tøff motstand da vi såg troppen til KIL Toppfotball B. Men vi hadde som mål å gjøre vårt beste og i borte kampen i fjor så ga vi dem god kamp frem til (0-0) før det raknet litt i andre omgang. Dessverre ble det denne gang langt unna en “kamp” om poengene. KIL B tok tidlig ledelsen og såg seg aldri tilbake. Ved pause så sto det 7-0 til hjemmelaget, og ved endt 90 minutter så sto det hele 12-0.

Vi får prøve å glømme dette så raskt som mulig og omstille da vi på lørdag har nye 3 poeng å kjempe om. Denne gang hjemme og mot en motstander på samme nivå som oss. Det er ikke til å stikke under en stol at det KIL B laget vi møtte hører hjemme en divisjon høyere opp.