Damelaget hentet seg inn de siste minuttene

Damelaget hadde en tøff kamp mot Gjerdum på bortebane 24.04.
Seriekamp nr. 2 Gjerdrum - Eidskog 3 - 3

Laget: Marte, Karen, Dorthe, Ingrid N, Astrid, Christine, Maiken, Anniken, Sarah, Eira, Anna
Innbyttere: Julianne, Thale

1.omg:
Eidskog sjanser: 3 stk.
Eidskog corner: 7 stk.
Eidskog mål: Anna – ass. Astrid, 30 min

Gjerdrum sjanser: 2 stk.
Gjerdrum corner: 1 stk.
Gjerdrum mål: 17 min

2.omg
Eidskog sjanser: 6 stk.
Eidskog corner: 2 stk.
Eidskog mål: Christine – ass Maiken, 64 min. Anniken (langskudd), 80 min.

Gjerdrum sjanser: 1 stk.
Gjerdrum corner: 2 stk.
Gjerdrum mål: 50 og 55 min

Seriekamp nr. 2 er gjennomført, og vi må være ærlig på at dette var nok ikke en av de beste kampene vi har spilt i år, heller en av de dårligste.
Dette er andre kamp på rad hvor vi ikke har den aggressiviteten og tøffheten som vi pleier å være veldig gode på. Noen av spillerne spilte en bra kamp, men det var alt for mange som ikke hadde dagen. Vi er et lag som er avhengig av at det kollektivet fungere, i går var det dessverre litt for mange som ikke var på sitt beste.

Gjerdrum er et lag hvor vi på en god dag fint kunne ha holdt ballen i laget, og tatt med oss alle 3 poengene. De ga oss ofte god plass til å kunne roe ned ball, men her bruker vi alt for lang tid og blir pressa til å gjøre feil. Gjerdrum var gode på det vi pleier å være gode på, aggressivitet og tøffe i duellene. Og det er i slike kamper man merker hvor irriterende og vanskelig det er å spille mot slike lag. Man får ikke mange sekundene med ballen før man har en motspiller i kroppen, og duellene blir vondere når vi ikke gir 100% tilbake.

Første omgang startet med at vi stort sett presset Gjerdrum høyt oppe på banen. Den aller første sjansen, den første gangen de var i nærheten av våres 16-meter, var etter 17 minutter, OG da klarte de å score sitt første mål. Helt utrolig at det er mulig. Men vi forsetter med å presse dem oppover på banen, og vi skaffer oss hele 7 cornere. Folk på tribunen var imponert over hvor bra flere av de cornerne ble slått, og mindre imponert over at vi ikke klarte å få inn et eneste mål.
Andre omgang forsetter som første, vi er ikke oppe på det nivået vi vet vi kan.
Gjerdrum klarte å score to raske mål tidlig i 2 omgang, og begge målene kom av at ballen ble slått bak forsvaret vårt, vi henger ikke med og de er super effektive og scorer.

Gjennom kampen så glimter vi til i perioder og viser at vi kan være et bedre lag enn Gjerdrum. Men disse periodene ble det alt for få av.
En periode i første omgang må nevnes, hvor vi klarte å holde ballen i laget i hele 10 - 15 pasninger før Gjerdrum fikk tak i ballen. Da stemte det. Gode pasninger og gode bevegelser. Ellers i kampen klarte vi vel maks 2 -3 pasninger før motstanderen fikk tak i ballen.

Stort sett var vi litt for langt unna motspiller, litt for forsiktig i duellene, stopper ofte opp 30 cm i fra motstander istedenfor å kline til i duellen, lå litt for langt unna medspillere, litt for uheldig med pasningene, trege i reaksjonen osv.. I dag ligna vi ikke på Eidskog damer. Ting stemte rett og slett ikke i dag.
Vi skaper nok av store sjanser, så med litt flaks, så kunne vi ha dratt av gårde med alle 3 poengene.

For å avslutte med noe positivt, så var det utrolig bra at vi på en dårlig dag klarte å hente inn Gjerdrum. Vi lå under 1 – 0, dette hentet vi opp. Vi lå under 2 – 1 og 3 – 1, selv dette hentet vi inn, og det er sterkt gjort.

Neste kamp er hjemme mot Hakadal 02.05 kl 18:30 på Magnor smiley