A-lag: God kamp, men bare 1 poeng.

Eidskog vs Engerdal 4 - 4 (2 - 1). 4. div. avd. 02 - Lørdag 28. April 2018 kl. 13:00, Magnor Stadion

Eidskog stilte med følgende lag (4-3-3):

Magnus Sæter, Bjørn-Toni Bakken, Dagfinn Korbøl, Sondre Muri, Marcus Bjørnerud, Didrik Brenna, Glen Stian Repshus, Jonas Delviken, Ulrik Nygård, Fredrik Langfoss, Theodor Smerkerud

Innbyttere:

Tobias Moen, Mikael Haga Harbosen (INN ca 70 for Theodor), Paul Granheim (INN ca 85 for Ulrik), Jermund Sagen.

 

Gule kort: Bjørn-Toni Bakken

Etter den tøffe opplevelsen imot KIL så såg vi fram til å møte et lag som vi ved sesongslutt ønsker å være over på tabellen. Engerdal kom ifra et 4-1 tap borte mot Flisa i første runde, men ryktet skal ha det til at de spilte ball i hatt med Flisa i første omgang, så vi forventet god motstand. 

Siden vi er hjemme så ønsket vi å føre spillet, holde ballen mye i laget, og ta kontroll på kampen. Vi la derfor om til en 4-3-3 formasjon ifra den defensive 4-1-4-1 vi brukte mot KIL B. Dette virket også å lykkes, da vi får tak i ballen, og kan trille litt frem og tilbake før vi kom på angrep fremover. Lagene ble ofte liggendes veldig tett sammen på midtbanen, noen som ga oss store rom bak back 4-eren til Engerdal, noe vi prøvde å utnytte. Vi produserer noen halvsjanser mens Engerdal så langt ikke har kommet til noe. I denne gode perioden så får vi også vårt første mål. Ulrik får en ball ifra Jonas Delviken. Først drar Ulrik av sin back, før han slår en pasning/skyter mot bakre stolpe. Både Langfoss og Smerkerud prøver å nå den og det gjøre Engerdals keeper passiv, og ballen triller i bortre hjørnet. Etter å ha spilt meget bra i 30 minutt så kommer Engerdal litt mer med i kampen og får en litt heldig overgang som de utnytter fult ut, og kan på sin første sjanse sette inn utligningen. Etter utligningen så spiller vi ikke like bra, det virker som vi ble satt ut av målet imot, og/eller Engerdal fikk blod på tann. 

Like før pause så får Didrik ballen i god posisjon på midten, han slår en god pasning igjennom til Theodor som runder keeper og setter ballen i mål. Det er nesten det siste som skjer før det blåses til pause. 

Andre omgang begynner også bra for Eidskog. Vi kommer til flere sjanser uten at Engerdal får til mye fremover. På en god pasning ifra Stian øker også Ulrik til 3-1. Vi fortsetter å presse på, og har flere gode muligheter, men vi får ikke satt ballen i mål. I stedet så er det Engerdal som får en redusering på hjørnespark. Nå står det 3-2, og etter dette mister vi igjen litt hode, mens Engerdal igjen får blod på tann og begynner å vinne flere av duellene. De klarer også å utligne til 3 - 3 i det 83 minutt. Men vi ville vinne, så ikke lenge etterpå så kriger vi til oss ballen høyt på Engerdals banehalvdel. En liten stikker til Mikael, som finner Langfoss foran mål, og vi er igjen i føringen (4-3). 

De neste minuttene kaster Engerdal folk framover, mens vi prøver å forsvare oss så godt vi kan. Dessverre så faller avgjørelsen to minutter på overtid, hvor Engerdal reduserer, og kampen ender 4-4. 

Mye bra å ta med seg videre og noen ting vi må forbedre oss på. Angrepspillet fungerte og vi spiller oss til 11-12 gode sjanser, og lager 4 mål. Etablert forsvar fungerer også, men vi har noen personlige glipp som koster oss veldig dyrt. Engerdal har vel 6 sjanser og får 4 mål. 

Neste kamp er borte mot Furnes. Da skal vi ha 3 påeng.

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift