A-lag: Dårlig bortekamp og null poeng mot Furnes

4. div. avd. 02 - Fredag 4. Mai 2018 kl. 19:30, Gaalaabana. Furnes vs Eidskog 5 - 2 (3 - 1)

 

Eidskog stilte med følgende lag (4 - 3 - 3):

Magnus Sæter, Bjørn-Toni Bakken, Dagfinn Korbøl, Gisle Engebråten, Marcus Bjørnerud, Didrik Brenna, Rolf-Arne Sørli, Jonas Delviken, Ulrik Nygård, Fredrik Langfoss, Mikael Haga Harbosen. 

Innbyttere:

Tobias Moen (INN), Simen Kalheim (INN), Jermund Sagen (INN). 

Gule kort: Magnus Sæter, Gjermund Sagen

Etter oppløftende spill men bare et poeng mot Engerdal så såg vi frem til denne bortekampen. Det var noen endringer siden sist kamp pga av skader og sjukdom, men laget skulle være godt nok fordet. Men vi er ikke “på” når dommer blåser i gang kampen og første ballen ligger i nettet etter ca 5 minutter. Furnes spiller kommer igjennom og blir felt av Magnus Sæter. Sæter redder også først straffa, men returen faller tilbake til straffe skyter og han setter returen i mål. Furnes fortsette å presse oss og komme til målsjanser og øker ledelsen til 2 - 0. Vi får ei straffe, som Mikael setter i mål, noe som gir oss litt energi. Men dessverre spiller vi oss i trøbbel og slipper inn et til baklengs i siste spilleminutt av første omgang og vi går til pause med 3 - 1. 

Andre omgang starter bedre av oss, og vi reduserer også med Didrik Brenna etter assist av Ulrik. Men jo lengre ut i omgangen vi kom jo mer tok Furnes over. Og i stedet for at vi skulle utligne til 3 - 3, så øker Furnes først til 4 - 2 og så til 5 - 2, før kampen er over. 

Et stort tilbakeskritt ifra kampen mot Engerdal dessverre, og mye å rette opp føre neste kamp som er imot Sander hjemme på Magnor Onsdag den 9 Mai.

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift