A-lag: Kjempesurt tap i lokalderby mot Sander IL

4. div. avd. 02 - Onsdag 9. Mai 2018 kl. 19 Magnor Kunstgress Eidskog vs. Sander IL 1 - 2 (0 - 0)

Eidskog stilte med følgende lag (4 - 3 - 3):

Magnus Sæter, Bjørn-Toni Bakken, Dagfinn Korbøl, Sondre Muri, Marcus Bjørnerud, Didrik Brenna, Glen Stian Repshus, Jonas Delviken, Ulrik Nygård, Fredrik Langfoss, Fredrik Bjerknes

Innbyttere:

Gjermund Sagen, Tobias Moen, Mikael Haga Harbosen (INN), Theodor Smerkerud (INN), Håkon Reitan (INN), Gisle Engebråten. 

Gule kort: Dagfinn Korbøl, Mikael Haga Harbosen, Fredrik Bjerknes 

Forrige seriekamp var dårlig over heile fjøla så vi skulle reise kjæringa i denne kampen, og hva var vel da bedre enn et lokal derby? 

Vi legger en plan om å ligge tett i leddene og litt bakpå for å unngå bakrom og satse på kontringer når sjansen byr seg. Dette fungerer bra. Vi ligger tett, og foruten noen lange innkast og hjørnespark så kommer ikke Sander seg til sjanser. De klarer ikke å spille seg igjennom, ei heller kommer de til skudd ifra distanse. Fremover får vi dessverre ikke til stort. De gangene vi klarer å vinne ballen og prøver å sette i gang et raskt angrep så misser vi på den viktige pasningen. 

Vi går til pause på 0-0 og er fornøyd hvordan strategien har fungert. Vi blir enige i pausen om å gå litt meir aggressivt til verks under andre omgang og gå med fleire mann på overgangene når vi får dem. Dette fungerer også og vi kommer til litt flere sjanser mens vi fortsatt klarer å stoppe det som Sander kommer med mot vårt mål. 

Men så glipper det litt. Ett innlegg blir slått inn og en Sander spiller får så vidt hodet på ballen og den går inn helt inne ved stolpen. Veldig surt. Men det var fortsatt godt med tid for å endre dette, og det tar heller ikke lang tid før vi reduserer. Håkon Reitan blir tatt stygt i en god innleggs posisjon. På frisparket slår Glen Stian en meget god ball inn mot første stolpe hvor Dagfinn Korbøl kommer og setter hodet på ballen som går i mål og vi er like langt. 

Sander skal ha for at de satser, og de ville absolutt ha seier og flytter opp flere spillere. Dette gjør det lettere for oss å utfordre deres forsvar når vi får tak i ballen. Ut av dette får vi også en kjempesjanse! Vi kommer oss ned til dødlinja og ballen blir slått perfekt inn foran mål hvor to Eidskogspillere kommer på løp klare til å sette ballen i mål. Dessverre får en Sander spiller en halv tå på ballen sånn at den forandrer litt retning, noe som gjør at eidskogspilleren treffer feil og setter ballen hårfint utenfor. 

Så skjer det som hender med lag som sliter. Vi bommer på en kjempesjanse til å gå opp i ledelsen og trolig ta alle poengene, mens i motsatt ende så får Sander en sjanse hvor deres kant slår ballen in foran vårt mål. Ballen går i mellom beina/forbi 3 eidskogspillere og noen sander spillere, før en Sander spiller på bakre stolpe får dyttet ballen i mål. Vi var da på overtid, og det lille av spilletid som var igjen rant bort. Dermed ble det et veldig surt tap for guttene.

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift