A-lag: Serieleder Lillehammer FK ble for sterke

4. div. avd. 2 - Lørdag 26. Mai 2018 kl. 15 på Magnor Eidskog vs. Lillehammer FK 0 - 3 (0 - 2)

 

Eidskog stilte med følgende lag (4 - 2 - 3 - 1):

Tobias Isaksen, Bjørn-Toni Bakken, Dagfinn Korbøl, Sondre Muri, Theodor Smerkerud, Jonas Delviken, Fredrik Langfoss, Didrik Brenna, Ulrik Nygård, Fredrik Bjerknes, Gisle Engebråten. 

Innbyttere:

Mikael Haga Harbosen, Håkon Reitan, Tobias Moen, Rolf-Arne Sørli, Gjermund Sagen, Magnus Sæther, Marcus Bjørnerud. 

 

Sesong starten har vært tøff og igjen så sto et meget godt lag på andre siden. Denne gangen var det Lillehammer FK, som ledet tabellen før runden med full pott. 

Kampen begynner med at Lillehammer ruller en del ball, men uten å komme til noe særlig av farligheter. Eidskog er i forskjell til HamKam kampen meir med, flytter beina, vinner noen dueller, og kommer på noen overganger, dog uten at det blir altfor farlig foran Lillehammers mål heller. Lillehammer fokuserte mye av sitt angrep på sin venstre side i første omgang, og etter 15 min så får en Lillehammer spiller tatt seg inn i 16meteren, og blir her felt, og det blir straffe, som blir satt i mål. Men vi i Eidskog laget gir oss ikke for det, men fortsetter å følge planen vår med å ligge lavt og satse på kontringer,  som frustrerer Lillehammer, da de ikke kommer til farligheter. Rett før pause får Lillehammer et billig frispark på 20 meter, som blir meget pent skrudd over muren og inn i mål helt oppe i krysset. Det står dermed 0 - 2 til pause. 

Vi er okay fornøyd med kampen vår, selv med pause resultatet, så vi velger å ikke gjøre noen store endringer i pausa. Andre omgang blir mye likt første, men Lillehammer fikk litt meir tak i kampen i visse perioder og Eidskog ble presset tilbake. Men det blir bare et mål til Lillehammer i denne omgangen og 0 - 3 i sluttresultat. 

Det ble dermed null påeng denne kampen også, men en mye bedre kamp ifra Eidskog. Med denne innsatsen så vil poengene komme når vi er ferdig med å møte disse topplagene i divisjonen.

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift