A-Lag: Okay første 45, forferdelig andre 45!

4. div. avd. 2 - Lørdag 2. Juni 2018 kl. 15 i Trysil Trysil vs. Eidskog 8 - 0 (2-0)

Eidskog stilte med følgende lag (4-2-3-1):

Magnus Sæther, Bjørn-Toni Bakken, Fredrik Langfoss, Sondre Muri, Marcus Bjørnerud, Jonas Delviken, Rolf-Arne Sørli, Mikael Haga Harbosen, Fredrik Bjerknes, Håkon Reitan, Gisle Engebråten

Innbyttere:

Jonas Grønnerud, Stian Wangen

 

A-laget har et stort problem, og det er at vi slipper inn noen forferdelige lette mål. Vi kan spille en god omgang, komme til egne sjanser, forhindre at motstanderen spiller seg til sjanser, men i løpet av omgangen så er fokuset borte en eller to ganger, og da slipper vi som regel inn mål. Dette skjedde allerede i det 4 spilleminutt borte mot Trysil, og da ryker vår kamp plan ut vinduet føre vi har kommet i gang. 

Vi har den første store sjansen med Håkon, føre Trysil tar ledelsen, og vi har også to andre store sjanser i løpet av omgangen, men i stedet for å redusere og muligens ta ledelsen, så glipper det igjen på et hjørnespark, og vips så går vi til pause med 2 - 0. 

I andre omgang så blir vi rett og slett rundspilt, fraløpt, kriget i senk, og slipper in 6 mål uten å skape stort fremover. En okay første omgang blir rett å slett fulgt opp med en forferdelig andre omgang. Vi må ta tak i dette som lag og løse dette da det kommer noen veldig viktige kamper på rekke og rad nå fremover frem til ferien, såkalte 6 poengskamper.

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift