Damelaget seier mot LSK 4-0

Seriekamp nr. 7: Eidskog – LSK3 4 – 0

Laget: Astrid, Grethe, Ingrid N, Dorthe, Ingrid E, Christine, Maiken, Hannah, Sarah, Julianne, Anna
Innbytter: Thale

1.omg:
Eidskog sjanser: 11
Eidskog mål: Sarah – ass. Julianne, 22 min. Sarah – ass. Maiken

LSK sjanser: 3

2.omg:
Eidskog sjanser: 4
Eidskog corner: 2
Eidskog mål: Hannah – ass. Ingrid N, 15 min. Maiken – ass. Sarah, 17 min.

LSK sjanser: 3
LSK corner: 2 

32 grader, sola steiker på hele banen gjennom hele kampen, og vinden stoppet opp når dommeren blåste i gang kampen. I dag var det veldig varmt. 
Vi hadde igjen en meget tynn tropp, 12 stk. mot LSKs tropp på 17 stk. Etter ca. 20 min måtte en av våres spillere ta en tur på legevakta, og da var vi kun 11 stk. igjen OG vi avsluttet kampen med 11 stk. For en bra gjeng..

Vi startet kampen med å presse LSK, og skapte mange store sjanser i løpet av 1.omg. Vi hadde mest ball, og lot ballen gjøre jobben slik vi ble enige om før kampstart. Vi var gode på å stoppe LSK høyt oppe, noe som gjorde at de kun fikk lov til å teste keeperen vår (som normalt er en utespiller) skikkelig 3 ganger. De var absolutt ikke ufarlige, men de ble heldigvis ikke belønnet med noen mål. De halvsjansene de skapte, ble ofte stoppet ved at vår keeper leste spillet og møtte ballen ved 16-20 meter.
Vi var gode på å variere spillet ved å enten spille ut på kant eller spille fri spissen. For å gjøre det mest mulig forvirrende for LSK, så har vi en sentral midtbane som ikke bare er gode til å spille ballen til de andre, men også er gode på å stikke på løp. 
Vi har en forsvarsrekke som jobber og sliter med å forsvare målet og som var gode til å spille ballen opp til midtbanen. I dag rullet ballen via de fleste leddene.

Andre omgang forsetter som førsteomgang. Men utover i omgangen ser vi at varmen begynner å ta på. I perioder slipper vi LSK inn i kampen og gir dem rom og selvtillit til å begynne å spille sitt spill. Vi blir da hengende litt etter og det blir for store avstander mellom våre spillere. Vi klarer ikke å skape like mange sjanser som vi hadde i første omgang, og vi er ikke like dominerende i spillet.
Men for all del, vi skaper sjanser og scorer to mål. Vi skal absolutt være fornøyde.

Som vanlig er innsatsen på topp, selv om det er over 30 grader. Vi tør å spille ball. Vi skaper mange sjanser. Vi rydder bort mange baller slik at LSK ikke kommer til. Og ikke minst, vi støtter hverandre gjennom hele kampen. Bra jobba alle sammen. 

Neste kamp er mot Borgen på Matrand den 12 juni kl. 2015.
Stor takk til dere som kommer og ser på, det er så gøy når det er god stemning og at jentene får støtte på hjemmekampene😊

 

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift