A-Lag: Nytt tap og liten tropp

4. div. avd. 2 - Lørdag 9. Juni 2018 kl. 15 på Jorekstad Fåberg vs. Eidskog 4 - 0 (2 - 0)

 

Eidskog stilte med følgende lag (4-5-1):

Tobias Isaksen, Marcus Bjørnerud, Theodor Smerkerud, Gisle Engebråten, Bjørn-Toni Bakken, Rolf-Arne Sørli, Didrik Brenna, Tobias Moen, Jonas Delviken, Gjermund Sagen, Ulrik Nygård. 

Innbytter:

Jonas Grønnerud. 

 

I tillegg til å være i en veldig tøff sportslig situasjon (1 poeng) så sliter vi nå også tydelig med en tynn tropp. Som sist helg så reiser vi til bortekamp med 13 spillere. Denne gangen så må en spiller gi seg på oppvarminga, og vi er nede i 12 spillere. Dette er uholdbart. 

Kampen er i seg selv grei. Motstander har mye ball, men få sjanser. Dessverre gir vi dem et mål, og ei straffe i første omgang. Så isteden for å gå til pause på 0-0 og med nærve i kampen, så ligger vi under 2 - 0. 

I andre omgang så fortsetter kampbildet, med at Fåberg har mye ball. De putter også to nye mål på fine angrep av Fåberg. Målsjanser for oss er det heller få av men Gisle har et frekt forsøk helt mot slutten av kampen som hadde fortjent å bli nettsus. 

Nå kommer tre viktige kamper for laget, mot lag som også kjemper i bunnen av tabellen, og poengene som nå skal deles ut blir trolig veldig avgjørende for hvilke(t) lag som rykker ned. 

Vi håper at alle kan komme å støtte oss i neste kamp som er lokalderby mot Flisa. Denne kampen spilles på Skotterud nå på Fredag 15 Juni kl 19.00. Skøttruparken åpner så dørene kl. 21 for årets andre fest.

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift