3 nye poeng og 3.plass på tabellen

Eidskog - Borgen 6-0

Seriekamp nr. 8 mot Borgen endte med 6 – 0 seier til damenelaugh

Laget: Marte, Karen, Dorthe, Ingrid N, Astrid, Ingrid E, Maiken, Thale, Sarah, Christine, Eira
Innbyttere: Sina, Anniken, Grethe

1.omg:
Eidskog sjanser: 20
Eidskog corner: 2
Eidskog mål: Maiken 43 min – ass. Eira.

Borgen sjanser: 1
Borgen corner: 2

2.omg:
Eidskog sjanser: 15
Eidskog corner: 4
Eidskog mål: Christine 47 min – ass. Maiken. Sina 57 min – ass. Maiken. Anniken 71 min – ass. Christine. Sarah 88 min – ass. Maiken. Ingrid N 92 min – ass. Thale.

Borgen sjanser: 1

Borgen er et lag vi alltid har spilt jevnt med i starten av kampene, for så å bli dratt i fra på slutten og tapt kampen. I fjor stilte de med to lag, i år klarer de så vidt å stille et lag. De møtte opp med 9 spillere mot våres tropp som var på 14 stk. Kampen startet med 11 mot 9 og avsluttet med 11 mot 8. All ære til Borgen som gidder å reise så langt for å spille kamp med så få spillere.

Første omgang var en «slapp» omgang. Alt gikk treigt. De tingene vi normalt er gode på, var fraværende. Aggressiviteten var ikke helt på topp, det så ut som flere hadde sirup i beina, treig i reaksjon, sent oppi dueller osv. Selv om vi spilte 11 mot 9, så klarte vi ikke å dekke opp spillere. Borgen hadde stadig spillere som stod helt alene, noe som gjorde at vi fikk en del unødvendige løpeturer for å få tak i ball. Vi skaper en haug av sjanser, men utnytter disse svært dårlig. Scoringa som kom på slutten av omgangen ga en god følelse.
Vi tar med oss sjansene og målet, resten av omgangen glemmer vi..

Men derimot i andre omgang så våkner vi til liv igjen. Scoringa som vi fikk i slutten av første omgang ga oss energi, og vi begynte å gjøre ting riktig. Ting vi normalt er gode på, blir vi mye bedre på i andre omgang. Borgen legger seg bakpå, noe som gjør at det blir trangt for oss å spille. Men vi skaper en del sjanser allikevel, men som i første så blir disse sjansene dårlig utnytta. Vi får høl på byllen, og scorer 5 velfortjente mål. Vi var mye nærmere å score flere mål enn Borgen var på å score en gang.

Vi skaper utrolig mange sjanser, noe vi skal være veldig fornøyd med. Men uttellingen er vi ikke fornøyd med. Det var ikke pga. de hadde en super god keeper, men pga. vi ikke hadde flaksen på vår side og ikke er dyktige nok i slike situasjoner.

3 poeng er det som gjelder i kamper, og det fikk vi med oss denne gangen også. Vi klatrer nå opp på 3.plass på tabellen og er veldig fornøyd med det.

Siste kamp før sommerferien som er satt opp 19 juni mot FUVO vil bli endret, dato og tid kommer!