A-Lag: Poengdeling i lokalderby hjemme mot Flisa Fotball

4. div. avd. 2 - Fredag 15. Juni 2018 kl. 19 på Skotterud Stadion Eidskog vs. Flisa 1 - 1 (0 - 1)

 

Eidskog stilte med følgende lag (4-2-3-1):
Magnus Sæther, Marcus Bjørnerud, Sondre Muri, Fredrik Langfoss, Bjørn-Toni Bakken, Tobias Moen, Jonas Delviken, Theodor Smerkerud, Ulrik Nygård, Håkon Reitan, Gisle Engebråten.
Innbytter:
Jonas Grønnerud, Johan Grundt, Gjermund Sagen, Rolf-Arne Sørli, Paul Granheim, Tobias Isaksen

Hjemmekamp på Skotterud denne gangen, mot Flisa, som før kampen lå tre plasser foran Eidskog på tabellen. Kampen starter friskt ifra begge lag, og Eidskog har også ballen i mål først. Et hjørnespark blir slått inn tett på Flisas keeper, som går opp men mister ballen ned til Eidskog spiller som kan sette ballen i mål. Dessverre så blir ballen dømt til å ha vært bak dødlinja før ballen skrudde/blåste inn på bana igjen og målet blir derfor annulert. I stedet så er det Flisa som tar ledelsen ikke lenge etterpå. Et balltap på midten, dårlig støting ifra forsvaret og god opprulling av Flisa gjør at en Flisa spiller for god tid og rom og setter ballen i mål. 

Kampen har to jevngode lag, men Flisa virker å være litt flinkere til å flytte beina i første omgang. De kommer til noen halvsjanser, men det gjør også Eidskog. Men flere mål blir det ikke i første 45. 

I andre omgang så er det Eidskog som vinner 50/50 dueller, og som flytter beine raskest. Laget styrer så og si hele siste 45, og får også en utligning ved Fredrik Langfoss. Eidskog fortsetter å produsere sjanse etter sjanse, mens Flisa blir presset tilbake på sin halvdel. Det eneste Flisa klarer å få til fremover er noen lange baller og løpedueller mellom Eidskog og Flisa spillere. Alt dette blir avverget, noe som er bra, men dessverre så klarer vi ikke å sette flere baller bak Flisas keeper, selv om vi har mange gode sjanser. 

Kampen ender 1 - 1, og Eidskog tar med seg det positive ved 1 poeng og en god 2. omgang. 

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift