Spilte jevnt med serielederen, ledet etter 1.omgang!

FUVO - Eidskog 3-2

Seriekamp nr. 9 og siste kamp før sommerferie: 
FUVO – Eidskog 3 – 2

Laget: Marte, Karen, Dorthe, Ingrid N, Grethe, Astrid, Maiken, Hannah, Sarah, Christine, Anniken
Innbytter: Thale

1.omg:
Eidskog sjanser: 3
Eidskog corner: 1
Eidskog mål: Maiken 21 min, ass Anniken (corner)

FUVO sjanser: 4
FUVO corner: 3

2.omg:
Eidskog sjanser: 1
Eidskog corner: 2
Eidskog mål: Anniken 56 min - i fra corner

FUVO sjanser: 4
FUVO corner: 4
FUVO mål: 53 min, 60 min, 68 min

Kamp nr. 2 mot FUVO i 2018 er unnagjort, og det ble dessverre tap. Vi møter seriens desidert beste lag på et hurtig kunstgress. De har vunnet alle kampene, og dette er et lag som kan spille fotball. De har flere gode spillere, hvor noen av disse spillerne styrer stort sett hele kampen. De er gode til å snakke sammen, har gode bevegelser, gode pasninger, god kjemi, er tålmodige, henger ikke med huet selv om de ligger under – det meste som bør være på plass for å kunne være et godt og stabilt fotballag.

Vi taper 3 – 2, noe som er ganske bra med tanke på hvilket lag vi møter. Men resultatet ser nok bedre ut enn det selve kampen var i virkeligheten. FUVO er et ballsikkert lag, og har ballen oppimot 70 – 80 % av kampen. Vi blir løpende mye imellom, og klarer ikke helt å få kontroll på dem. Selv om vi prøvde å samle laget, så klarte de å finne rom til å spille ball. 
Før kampen fokuserte vi en del på å komme raskt oppi motspiller slik at vi ikke skulle bli finta så lett bort. Det så litt ut som at det var for mange som tenkte alt for mye på dette, og kom da ikke tett nok oppi og ble så dratt av. Et lite vrikk, så var de forbi. Neste medspiller lå litt for langt unna, slik at FUVO fikk dratt av gårde på noen drible-raid hvor 4 - 5 spillere ble finta bort. Selv om FUVO stort sett hadde ball, så klarer de ikke å skape mange store sjanser og det kommer av at vi jobber iherdig med å konstant jager dem og får bort ballen.

Våres beste periode i kampen var etter 20 min og utover i 1 omgang, hvor vi fikk til litt spill og klarte å stå opp imot teknikerne til FUVO. Vi har tidligere etterlyst at vi må være mer effektive på sjansene våre, og i denne kampen var vi dødelig effektive. Noe som er viktig og svært bra mot et så bra lag. Vi tar ledelsen og holder denne ut 1 omgang. FUVO scorer tidlig i andre omgang, men vi svarer 3 minutter etter med å ta ledelsen igjen. Kort tid etter glipper vi og slipper inn 2 mål på 8 minutter. Etter dette blir vår viktigste oppgave å stå imot samspillet til FUVO. De gangene vi får tak i ball, så prøver vi så godt det lar seg gjøre å kontre. Vi jobber og sliter, vi vil og vi prøver, men får det ikke helt til. 
Helt på slutten av andreomgang får vi spilt ballen opp langs kanten til en offensiv back som kommer høyt opp på banen hvor hun blir stoppet ganske så brutalt. Vi får et frispark som blir slått perfekt inn i feltet og vi klarer å nikke den noen centimeter over tverrliggeren. Hadde vi scora der, hadde det vært et ran av et poeng, men det hadde vært veldig gøy.

I dag vinner det beste laget og vi er dessverre et par hakk for små. Men det er viktig at vi ikke svartmaler denne kampen. Vi tar med oss innsatsen, vi leder 0 – 1, klarer å hente oss opp i fra 1 – 1 til 1 – 2, effektiviteten på dødballer er utrolig bra, og den lærdommen vi får ved å spille mot et godt lag.

Kort oppsummering av vårsesongen:
Vi har nå spilt 9 kamper, vunnet 4, 2 uavgjort og 3 tap. Vi har scora 28 mål og sluppet inn 10. Vi har kun tapt mot de to lagene som ligger over oss på tabellen (FUVO og Skjetten). De to uavgjort kampene burde vi absolutt ha vunnet (Setskog og Gjerdrum).

Med tanke på at vi har hatt en tynn tropp til alt for mange kamper - vi har hatt spillere som har måtte spille selv om de har vært syk/skadet - vi har hatt få spillere på treningene - har måtte avlyst treninger, så er ikke denne statistikken så ille gæli.
Vi bør absolutt være fornøyd med sesongen så langt. Bra jobba jenter😊

Første seriekamp blir 14 august hjemme mot Gjerdrum kl. 1830.

Målstatistikk serien 2018:

Navn: Mål - Assist

1. Maiken 5 - 9
2. Sarah 4 - 1
3. Anna 4 
4. Anniken 3 - 2
5. Julianne 3 - 1
6. Eira 3
7. Christine 2 - 1
​8. Ingrid N 1 - 2
9. Astrid 1
10. Hannah 1 
11. Sina 1 
12. Thale 1

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift