A-Lag: Endelig årets første tre poenger!!

4. div. avd. 2 - Lørdag 11 August 2018 kl. 15 på Heggeriset Stadion Engerdal Engerdal vs. Eidskog 1 - 5 (1-3)

Eidskog stilte med følgende lag (4-2-3-1): Georg Bergersen - Bjørn-Toni Bakken, Sondre Muri, Bekhan Ganukajev, Jonas Grønnerud - Didrik Brenna, Al Hadi Abdallah - Håkon Reitan, Paul Granheim, Morten Forkerud - Mikael Haga

Innbytter: Gani Marolli

På grunn av veldig mange frafall så var det en tynn og meget ungt Eidskog tropp som dro til Engerdal, men hva gjør vel det når laget utklasser Engerdal og tar lagets første seier i år!!

Denne gangen så var hele laget “på” ifra start og det ga resultater tidlig. Allerede etter 6 minutter tar vi ledelsen ved Håkon. Mikael avslutter mot mål, ballen treffer tverra’n og ut hvor Håkon er til å sette ballen i mål. Dessverre holdt ikke denne ledelsen lenge. Engerdal er kjent for å være dyktige på dødball og det er på ett hjørnespark de setter ballen i mål etter litt klabb og babbl. 

Men vi fortsetter å komme oss til sjanser og er også det laget som spiller beste fotball. Etter 27 minutter tar vi igjen ledelsen. I duell med Engerdal spiller så får Morten spilt fint fram til Mikael som gjør en kjempejobb i duell med Engerdal spiller nesten helt ned på dødlinja. Har får etterhvert slått hardt inn foran mål hvor Håkon får satt ballen i mål i duell med Engerdal spiller. Meget sterkt å vinne de tre duellene på rad. 

Engerdal fortsetter å gjøre det vanskelig for oss på dødballer, mens vi fortsetter å gi de problemer med å spille oss til sjanser. To ganger treffer Engerdal treverket, men det er vi som øker ledelsen i det 45 min. Bjørn-Toni prøver å tre igjennom til Håkon, men en Engerdal spiller kommer på den, men får bare fomlet ballen til Håkon, som ifra 25 meter (?) ser at keeper står langt ute og lobber i mål!

I pausa blir vi enige om å nullstille og være klar for å ta imot et antatt press ifra Engerdal, men det er i stedet vi som fortsetter å trille ball i hatt med Engerdal. 15 min ut i andre omgang så spiller Didrik en kjempe pasning igjennom forsvaret til Engerdal til Al Hadi som kommer på løp. Han blir tacklet hardt av keeper og det er straffe til Eidskog, som Mikael setter i mål. Al Hadi måtte av her og Gani kom på. Det er også Gani som skulle få æren av å sette siste ballen i mål i det 82 minutt, assist av Morten. 

Det var en kjempe lag seier i dag hvor alle fortjener ros og omtale. Håkon med ekte hat trick i første omgang er vanskelig å komme utenom. Mikael med 2 assist og 1 mål. Ei midtbane som spilte bra ball sammen og som jobbet beinhardt når vi ikke hadde ballen. 

Morten og Jonas kombinerer veldig fint flere ganger på vår høyrekanten og gir Engerdal store problemer i andre omgang. Bekhan rydder opp mye bakover og Muri herjer i hodeduellene med Engerdals angriper som var 2 meter på strømpe lesten. En stor takk til Georg som blir med på kort varsel og gjør en god jobb i mål. 

Vi startet denne kampen i 4. div. med 1 stk G16 spillere, 8 junior spillere og 3 senior spillere. Trolig det yngste A-lag som Eidskog noen gang har stilt med. Det er godt å se at det gror bra med unge fotballspillere på Eidskog!!

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift