Høstsesongens første 3 poeng!

Eidskog slo Hakadal 6-1 i første kamp på høstsesongen!

Seriekamp nr. 10: Hakadal – Eidskog 1 - 6

Laget: Marte, Karen, Dorthe, Ingrid N, Ingrid E, Christine, Anniken, Maiken, Sarah, Emma, Astrid
Innbyttere: Julianne, Guro, Eira, Hannah, Grethe

1.omg:
Eidskog sjanser: 9
Eidskog corner: 3
Eidskog mål: Sarah 16 min, ass Karen. Hannah 45 min, ass Sarah. Emma 46 min, ass Maiken.

Hakadal sjanser: 2
Hakadal corner: 2
Hakadal mål: 15 min

2.omg:
Eidskog sjanser: 4
Eidskog corner: 3
Eidskog mål: Maiken 58 min, ass Astrid. Eira 70 min, ass Julianne. Christine 85 min, ass Anniken.

Hakadal sjanser: 1
Hakadal corner: 2

Høstsesongen er endelig i gang. Turen gikk til Hakadal, hvor vi møtte et aggressivt lag. Vi slo disse 4-0 på hjemmebane i vår, og husker godt hvor vanskelig det var å få til noe spill pga. de var tøffe og raskt oppi oss. Det samme skjedde i denne kampen. I tillegg så spilte vi på en liten kunstgressbane, slik at det ble flere dueller og jobbing enn fin pasningsfotball. Ble til tider trangt.

Før kampen fokuserte vi på følgende punkter:
• Vi skulle ikke ta lett på Hakadal selv om vi slo disse 4-0 i vårsesongen:
*Etter 15 min fikk Hakadal sin første sjanse, OG de scora. Her er vi ufokusert, og tar altfor lett på oppgaven med å forsvare vårt mål. Ikke bra.. Men vi svarte raskt, kun et minutt etter, med å score et mål. Og for å være sikker putta vi 5 til i løpet av kampen, slik at vi viste tydelig at vi var det beste laget.

• Disiplin på å jobbe hjem og jobbe tilbake ballen når vi mistet den:
Det var mye god innsats og vi var tett og raskt oppi de fleste duellene. Vi har perioder hvor vi faller i innsats og vi klarer dessverre ikke å holde fokuset oppe i 2 x 45 min, men i denne kampen ble vi ikke straffet med baklengsmål.

• Spille ball og bevege oss
*Når Hakadal hadde løpt ifra seg og begynte å bli slitne, så fikk vi den ekstra tiden og rommet som vi trenger til å få til pasningsspillet vårt. Flere av angrepene og målene lignet veldig på det vi har trent på den siste tiden, noe som er gøy å se.

Vi scorer 6 flotte mål, har 6 ulike målscorere, har 6 ulike assister, 3 av målene ble scora med hodet, fikk til flere gode pasningskombinasjoner, vi vinner mange dueller og skaper store sjanser!

To av spillerne som har vært lenge ute med skader (ankel og korsbånd), var tilbake i kamp og gjorde en god jobb. Ingen ble byttet ut pga. dårlig jobbing, men pga. alle skulle få bra med spilletid.😊

Neste motstander er Kurland hjemme mandag 27 august kl. 1900.

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift