6-0 og 3 nye poeng til damene!

Eidskog - Kurland 6-0

Seriekamp nr. 11: Eidskog – Kurland 6 – 0

Laget: Marte, Astrid, Dorthe, Ingrid N, Ingrid E, Christine, Hannah, Sarah, Maiken, Emma, Anniken
Innbyttere: Guro, Grethe, Thale

1.omg:
Eidskog sjanser: 11
Eidskog corner: 7
Eidskog mål: Christine 5 min, ass Anniken. Maiken 25 min, ass Sarah. Anniken 37 min, skrudde ballen direkte inn i fra corner.

Kurland sjanser: 0
Kurland corner: 0

2 omg:
Eidskog sjanser: 14
Eidskog corner: 3
Eidskog mål: Emma 70 min, ass Maiken. Maiken 74 min, ass Emma. Maiken 78 min, ass. Sarah.

Kurland sjanser: 1 (89 minutt - en bitte liten sjanse)
Kurland corner: 0

3 nye poeng er i boks. Kurland var motstanderen som denne gang måtte gi fra seg alle poengene til jentene i fra Eidskog. Kurland kom til Magnor med 10 spillere, hvor flere av spillerne kom rett før kampstart. All ære til dette laget at det ble kamp.

Eidskog styrte kampen i fra start til slutt, og 95% av spillet foregikk på Kurlands banehalvdel. Vi var gode på å vinne førsteballen og flere gjorde et tappert forsøk på å ta ballen før den spratt. De gangene vi mistet ballen, var vi raskt oppi motstanderen og vant ballen tilbake. Vi er gode på å skape sjanser, men ikke like heldige med å få satt ballen i mål. Noen av sjansene var så store at det er en større bragd å bomme på mål enn å sette ballen i mål. Skal sies at Kurland hadde en keeper som ofte stod på rett sted til rett tid og reddet mange skudd. Kurland gjorde en iherdig innsats på å prøve å stoppe oss, men vi var i denne kampen noen hakk bedre på alt. Vi hadde en god innsats og jaget på helt til dommeren blåste av kampen.😊

Neste kamp er mot LSK3 borte tirsdag 4 sept kl. 1900. Gjennom sesongen har Eidskog og LSK byttet på 3 og 4 plassen på tabellen, så dette blir en tøff kamp.

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift