Seriens nest beste lag dro det lengste strået

Skjetten - Eidskog 4-2

Seriekamp nr. 15: Skjetten – Eidskog 4 – 2

Laget: Marte, Astrid, Dorthe, Ingrid N, Karen, Christine, Maiken, Anniken, Sarah, Hannah, Julianne
Innbyttere: Grethe, Guro

1.omg
Eidskog sjanser: 3
Eidskog corner: 0
Eidskog mål: Christine 35 min, ass Anniken. Anniken 43 min, straffe taklet Julianne.

Skjetten sjanser: 2
Skjetten corner: 4
Skjetten mål: 30 min

2.omg
Eidskog sjanser: 5
Eidskog corner: 0
Eidskog mål: 0

Skjetten sjanser: 2
Skjetten corner: 5
Skjetten mål: 5 min, 15 min, 20 min

Seriens nest beste lag var motstanderen i denne kampen, og de ligger fortjent oppe i toppen. Vi var klare på at Skjetten kom til å ha mest ball, men vi ville få nok av muligheter til å være med i spillet uten å kun måtte forsvare oss.

Før kampen ble det fokusert på at dette vil bli en slitsom kamp med høyt tempo hvor vi måtte løpe mye og at det var veldig viktig å holde laget samlet. Vi fulgte oppskriften til punkt og prikke. 
Det var en fryd å se når hele laget flyttet seg samlet etter hvor ballen var. Vi hadde en spiss og to kantspillere som jobbet og pressa Skjetten konstant når de prøvde å rulle ball oppe ved deres 16 meter. Midtbanen lå ikke langt unna, og var som regel på rett plass når motstanderen kom i deres soner. Vi hadde et forsvar som måtte slite med gode angrepsspillere og Skjettens desidert beste spiller, noe som ble håndtert på en meget god måte. Og en keeper som stod på rett plass og leste spillet godt. 
Eidskogs første mål kom etter at spissen og kantene jaget ball høyt oppe på banen. Skjetten gjør feil og midtbanen får tak i ballen og slår den ut til høyre kantspiller. Det så ut som om pasningen var litt for lang og upresis, men kanten tar jobben og klarer å få ballen i mål. Vårt andre mål kommer igjen av at spissen og kantene starter presset høyt. Skjetten gjør igjen en feil, venstrekanten får tak i ball og setter fart. Hun blir taklet inne i 16-meteren, straffe. 
Staffa ble kontant satt i mål. 
Det var høyt tempo gjennom hele første omgang, noe som også gjør at det blir en del feilpasninger og vi blir innimellom lett finta bort. Men siden innsatsen var på topp og andreforsvareren var på rett plass, så reddet vi oss inn flere ganger. De gangene vi fikk tak i ball så turte vi å roe ned og spille, mens andre ganger ble den riktig klarert bort og løftet høyere opp på banen. Vi ligger under 1 – 0, og klarer å jobbe oss opp til å lede 1 – 2 etter første omgang. En meget god omgang.

I kamper med høyt tempo kan pausen ødelegge rytmen. I denne kampen ble det litt slikt. Andre omgang startet bra, men vi var uheldige ved å slippe inn 3 mål i løpet av de første 20 minuttene. Skjetten tar noe mer over i banespillet, pga. vi sklir litt i fra hverandre og det blir oftere strekk i laget slik at de får mer rom til å spille i + at de får ekstra med selvtilliten ved å score så mange mål på kort tid. Vi skaper 5 sjanser i løpet av andre omgang, og klarer å få til noen heftige pasnings-kombinasjoner som Skjetten ikke klarer å henge med på. Vi forsetter med den gode jobbinga i alle ledd, men får dessverre ingen belønning i form av mål. Andre omgang er bra, men ikke god nok til å vinne denne kampen.

4 spillere måtte ta i bruk isposer, og vi hadde kun 2 stk på benken. Uheldig. Men det er ikke dette som gjør at vi taper kampen. Vi møter rett og slett et meget godt lag. Tilbakemelding i fra tribunen var at dette var en innholdsrik, spennende og artig kamp med mange gode fotballprestasjoner😊

Sesongens siste kamp går mot Borgen borte den 8 oktober kl. 2015. Dette er et lag som nå ligger på plassen under oss på tabellen. Denne kampen vil avgjøre hvem som får 3 plassen. Det blir krig i kampen om 3.plassen 

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift