A-lag: Den gode høstsesongen fortsatte med sterk borteseier mot Flisa!

4. div. avd. 2 - Fredag 28 September 2018 kl. 19 på Flisa Flisa Fotball vs. Eidskog Fotball 0 - 2 (0-0)

Eidskog stilte med følgende lag (4-2-3-1): Magnus Sagbakken, Bjørn-Toni Bakken, Dagfin Korbøl, Sondre Muri, Morten Forkerud, Glen Stian Repshus, Paul Granheim, Håkon Reitan, Fredrik Langfoss, Fredrik Bjerknes, Mikael Haga. 

Innbytter: Tobias Moen, Didrik Brenna, Jonas Grønnerud

Den gode høstsesongen fortsetter for Eidskog. Vår kampen mot Flisa endte i uavgjort, noe som vi følte var litt “stang ut”, som skjedde mye i vår. Nå er det høst og vi har virkelig funnet flyten og da er vi et bedre lag enn Flisa. Det viser vi i denne kampen borte mot Flisa, som hadde 12 spillere i deres siste seriekamp, men som hadde klart å mønstret en 18 mannstropp til kampen mot oss. 

Eidskog begynner med ballen og tar også initiativet i kampen tidlig. Mikael har et skudd som dupper i tverrligger og ut. Bjerknes er en skostørrelse ifra å runde Flisa keeper. Mikael har igjen et skudd som går litt utenfor men det er vi som kommer til sjansene. Flisa har 2-3 skudd ifra 20 meter som går godt på utsiden av mål, og 2-3 hjørnespark som det ikke blir noen farligheter ut av. 

Eidskog fortsetter å komme til halvsjanser. Spesielt Håkon har lekestue på sin venstre kant og kommer seg stadig forbi sin back. På motsatt side løper også Bjerknes ifra sin back flere ganger, mens vi alle jobber hardt på det defensive og stopper Flisa. Dessverre får vi ikke ballen i mål i løpet av første 45 og lagene går til pause på 0—0. I garderoben blir vi enige om å fortsette det vi gjør, men å prøve å bli litt meir presise med ball når vi går fremover da det finnes mye rom for våre angrepsspillere, men vår presisjon har vært litt dårlig. Paul Granheim går ut med en liten kjenning, og inn kommer Didrik. 

2. omgang er ikke mer enn 30 sek gammel før Didrik slår en kjempeball igjennom til Mikael som alene med Flisas keeper (som sto i mål for Eidskog på vår sesongen) setter ballen i mål til 0-1 ledelse til Eidskog. Noen minutter senere er Mikael på ferde innenfor Flisas 16 meter. Han blir tatt og dommer blåser straffe. Dessverre blir straffa ifra Håkon reddet, men vi fortsetter å kjøre på. 10-15 minutter seinere så øker vi ledelsen til 2 - 0, igjen med Mikael. Et lignende mål som vårt første. Denne gangen er det Langfoss som slår stikker igjennom til Mikael som alene med Flisas keeper setter ballen imellom beina på keeperen og i mål.

Flisa begynner å flytte opp flere og flere folk, og kommer seg til to gode sjanser i løpet av de siste 20 minuttene av omgangen som blir reddet av vår keeper Magnus Sagbakken. Men vi har også flere sjanser hvor vi kan øke ledelsen. Mikael får en tredje sjanse alene mot Flisas keeper men blir stoppet denne gangen. Didrik har en stor sjanse men skyter utenfor. Og dette er ikke alt som skjedde fremover, men ingen av lagene klarer å finne nettet noe mer før dommeren blåser av kampen til en sterk borteseier til Eidskog. 

Etter en blytung vårsesong og nedrykksplass så har vi nå klatret forbi to lag, og vi er 1 poeng i løpet av de neste to kampene for å være helt sikre på å beholde plassen. Og våre to neste kamper er imot de to lagene som ligger under oss på tabellen. Først kommende lørdag spiller vi sesongens siste hjemmekamp og vi håper flest mulig tar turen for å hjelpe oss i den kampen!

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift