Dagskurs

Fotballeder 1 kurs, Idrettens hus Ottestad, lørdag 21.september

NFF Indre Østland ønsker å gjennomføre klubbnære kurs. Derfor ønsker vi nå å legge Fotballeder kurs 1 til Idrettens hus i Ottestad. Vi gjennomfører dette som dagskurs. Håper alle klubbene i denne sonen benytter seg av dette og melder seg på her. Personer fra andre klubber utenfor denne sonen er selvfølgelig hjertelig velkommen til å melde seg på.

Fotballederkurs 1 er det første av fire kurs som skal hjelpe alle frivillige og ansatte i fotballen til å gjøre en effektiv og god jobb med å tilrettelegge for aktivitet på alle nivåer i norsk fotball.

Målgruppen: Alle ledere, trenere, lagledere og andre ressurspersoner i klubb vil ha nytte av dette kurset.

Læringsmål:

• Forståelse for lederrollen
  • Forstå idrettens formål
  • Forstå klubbens ytre rammer
  • Forstå hvorfor helhetlig styring – der klubben som sjef er viktig
  • Kjenne til NFF Kvalitetsklubb

FOTBALLEDER 1 - FORSTÅ

• Modul 1: Den verdifulle idretten
  • Modul 2: Vår store fotballfamilie
  • Modul 3: Banen vi spiller på

Kurset arrangeres følgende sted:

Idrettens hus – Ottestad, lørdag 21. september 2019, Tid: 09.30 - 18.00

Pris: kr. 500,- per deltaker.

Påmeldingsfrist - fredag 13. september 2019.

Ettersom dette kurset gjennomføres som et dagskurs vil det bli gitt noen enkle oppgaver i forkant av kurset. Dette vil bli sent ut når kurset nærmer seg, seinest tirsdag 15.september.

Spørsmål og påmelding kan rettes til Tom Henning Hovi på mail tomhenning.hovi@fotball.no

Tom Henning Hovi

NFF Indre Østland