J14 Tap mot Ottestad 2

Vi møtte Ottestad 2 til dyst på Matrand på lørdag. Ottestad kommer best i gang og presser oss bakover i banen, vi holder stand til det har gått ett kvarter da scorer Ottestad 1-0 på et langskudd borte i hjørnetnoEtter 20 min får vi var første mulighet ved Hedvig men skuddet går like over. Like etter er ottestad igjennom men en dobbeltredning av Tuva og en god avklaring fra Maia hindrer scoring denne gangenyes Men etter 23 min dobler Ottestad ledelsen når de kommer igjennom. Like etter er de farlig frempå igjen men denne gangen blir vi reddet av tverrliggeren. Like før pause så er Hedvig og Beda nær redusering men Ottestad får reddet på streken, 0-2 til pause.

2 omgang er ganske jevn uten de store sjansene til noen av lagene. Hedvig er nær ved å redusere to ganger men kommer for nær keeper. Like før slutt så setter Ottestad inn 3-0 med en avslutning i krysset, dermed 0-3 tapsurprise