G19 Seier i seriestarten

Grue G19-1 - Eidskog G19 1-2

Da var det seriestart, i år med noen nye på comback og fra andre klubber (stallen teller nå 21 spillere, men ikke alle har trent like mye og effektivt)

Vi reiste til Grue med 16 mann (hvorav noen nok hadde vært litt lenge oppe om natta og noen hadde en a-kamp i beina fra i går) For vi gjør ingen god kamp, men heldigvis var Grue enda dårligere. Vi styrer kampen fra start og har ett par halvsjanser og en stor (som keeper`n til Grue redder på refleks) Vi har også 4 cornere som vi utnytter veldig dårlig og et par skuddforsøk. Grue skaper veldig lite, de har et par innlegg ellers var de ufarlige. Men som sagt det virker som vi går på halv maskin og slurver fælt i pasnings spillet, og når vi har 80 % av spillet på deres halvdel bør vi utnytte det bedre. Pause 0-0

2.omgang bestemmer vi oss for å skjærpe oss og øke tempo litt, MEN vi fortsetter akkurat like slapt og det resulterer i att en Gruespiller får spasere forbi 3-4 mann og fra 28 meter skyter han, og rett og rimelig går den i mål!! 1-0 til Grue. Nå først våkner vi og resten av kampen er det stort sett vi som har ballen på Deres halvdel, men løp og pasninger stemmer ikke, og det blir mye halvsjanser. Og selv et frispark i fra 16 meter blåser vi over. Men midtveis i omgangen klarer vi endelig en kombinasjon og 1-1. Vi har nå gjort alle 5 bytter og det virker som att det gjør att vi får litt mer fart på ballen. og litt senere sitter 1-2. Vi har også flere sjanser til å punktere kampen, blant annet runder vi keeper, men setter avslutningen i nettveggen. Og flere skuddforsøk enten midt på keeper eller utenfor. Vi tar 3 poeng på en dårlig dag og tar med oss det. Så får vi brette opp armene og vise oss fra en litt bedre side i mot Sander i dag.

Laget: Tobias I - Lauritz (ut 45), Muri, Fredrik (ut 55), Jonas G (ut 70) - Theodor (ut 55) Didrik, Jonas D, Morten (ut 75), Simen (ut 45, inn 75), Mikael

Benk: Oliver (inn 46), Mathias (inn 46), Stian (inn 55), Olav (inn 55), Kosior (inn 70)

Mål (Assist): Mikael (Morten), Stian (Morten)