Ny G19 seier

Eidskog - Sander 4-1

Med 2 kamper på 2 dager (3.kampen på 3 dager for a-lagsgutta) Men heldigvis ingen lange reiser denne helga. Det var duket for lokaloppgjør nr 2 denne gangen mot Sander hjemme på Magnor. Vi hviler noen av gutta fra start og lar andre få muligheten til å vise seg frem. Da vi trenger alle i kampform fremover. Vi starter ok og selv om vi har kontroll bakover sliter vi med pasningene og mottak, dette gjør att vi ikke får den fremdriften i angrep, selv om vi kommer til noen brukbare innlegg så kommer vi ikke til de store sjansene, det samme gjelder Sander de har et par farlige innlegg, men kommer ikke til avslutninger. Det blir mest en stillingskrig på midten der vi taper litt for mange dueller. Så få Sander et frispark rett utenfor 16 m, de skyter men midt på mål og Tobias redder men glipper ballen og en Sander spiller plukker returen og scorer enkelt. 0-1 står seg til pause uten noen flere sjanser til noen av lagene. En omgang under pari og for andre gang på 2 dager ligger vi under. Vi gjør 4 bytter i pausa og skal nå vinne midtbanen samt stå høyere i bana. Det tar under 1 min før vi har utligningen til 1-1 , vi kommer på kanten og et fint innlegg fra Simen lander på panna til Didrik og i mål. Nå gjelder det bare å fortsette. Vi vinner nå flere dueller og setter større fart fremover og etter 15 minutterefår vi nok en corner, de header unna men vi vinner returen og lemper ballen tilbake og der gjør Wangen et akrobatisk saksepark som går i fin bue under tverrligger til 2-1. Nå har vi tatt over kampen og slipper Sander til på få angrep. Når vi har større fart på ballen sitter samhandlingene bedre og da kommer sjansene og etter fint spill kommer vi igjennom men Mikael blir lagt i bakken, straffe og gult kort nr 2 til Sanders midtstopper. Dessverre misser vi på straffa, men litt senere gjentar situasjonen seg, denne gangen er det Didrik som blir stoppet ulovlig og ny straffe- Simen er sikker og mål til 3-1. Mot 10 mann får vi større rom og Sander slutter å spille fotball og satser bare på å slå langt, men dette har vi nå kontroll på og vinner ofte både 1. og 2.ball og kjører overganger gang på gang, slik blir det sjanser av og vi kommer nok en gang igjennom men keeper redder fra kort hold, men vi vinner returen og en fint innlegg fra Simen settes kontant i mål av Mikael fra 12 meter. En bra 2.omgang gjør att vi vinner komfortabelt selv med rusk i maskineriet.

Laget: (4-5-1)Tobias - Fredrik, Muri, Olav, Nicolai - Oliver, Albert, Jonas G, Morten, Mikael.- Stian

Benk: Theodor (inn 46 for Olav), Didrik (inn 46 for Morten, JonasD (inn 46 for JonasG), Simen (inn 46 for Fredrik), Harald (inn 57 for Nicolai) Så Morten inn igjen for JonasD i 77, Jonas G inn igjen for Oliver i 70, Olav inn igjen for Albert i 62

Mål (assist) Didrik (Simen), Stian (Olav), Simen (Didrik), Mikael (Simen)