G 16 1 seier borte mot Ridabu

Ridabu - Eidskog 2-4 (0-3)

Det ble en slitekamp mot Ridabu på ei vanskelig bortebane. Etter en god første omgang slapp vi Ridabu inn i kampen etter pause. Men vi fortjente 3 poeng i dag. Underlaget på Ridabu er vanskelig og ballen ruller fort. De spiller fysisk tøft og vi fikk også noen smeller i dag. Bra uttelling i første omgang etter noen fine angrep gjorde at vi ledet komfortabelt 0-3 til pause. Ridabu byttet 5-6 spillere i pausen og startet 2 omgang i et voldsomt tempo og får også et mål ganske raskt. Når vi i tillegg slakker litt av så fikk vi problemer de første 10-15 minuttene. De hadde noen enorme innkast som de prøvde å utnytte og dette sleit vi med å forsvare oss mot. Men med topp innsats så jobbet vi oss tilbake i kampen. Som resultat for innsatsen får vi også dagens andre straffespark mot slutten av omgangen og går opp i 1-4. Skulle vel ha hatt to straffer til men det er dommeren som bestemmer. I sluttminuttene vingler dommeren litt igjen med først å vise innkast til Eidskog for så å peke motsatt vei. Når vi er på vei fram så kommer dette lange kastet igjen og Ridabu kommer alene med Simen og scorer. Vi blir slitne i varmen i dag men vi tar med oss 3 poeng heimatt.

Mål : Henrik (Herman/Paul) Isak (Herman) Paul (straffe) Paul (straffe)