J13 seier over serielederen

Vi møtte serieleder Vang til dyst i en ny formasjon for jentene. 3-2-3 var en offensiv formasjon men med to arbeidsvillige midtbanespillere så fungerte det brayes Vi åpner kampen bra men det er jevnt og ingen sjanser til noen av lagene før Beda Johansen får gitt til Henriette Malnes som er på løp,men det ender med corner. Live Svendsen sender den inn i feltet, der kommer Emilie Bentzen men keeper får avverget.Like etter kjemper Henriette Malnes seg igjennom og setter inn 1-0 til osssmileyVang vil ikke være noe dårligere og de utligner like etter på en corner. Det er en jevn 1. omgang uten at det blir veldig mye sjanser, vi er litt stresset og det blir litt panikk til tiderenlightenedpå slutten av omgangen så blir Emilie Bentzen spilt fri av Beda Johansen og hun scorer sikkert alene med Vangs sisteskanse.Flott spill derlaugh Men vi slipper oss ned og Vang går rett i angrep og kommer alene med vår keeper Mariah Fokdahl som først redder men returen får de satt inn til 2-2 som blir pauseresultatet.

2.omgang starter jevnt som den første og etter 5.min. så får vi en corner som Hedvig Bonnerud slår inn i feltet og det er med nød og neppe at keeperen til Vang får kontroll. Vi virker litt mer rolige med ballen etter en alvorsprat i pausen, vi prater mer med hverandre og pasningene sitter bedre. Vi får et innkast høyt oppe i banen og Isabel Røhr tar det, Tuva Taugbøl møter og gir tilbake til Isabel som slår ballen inn, der får Beda Johansen tak i ballen og skyter ballen rett i kassa fra langt holdwink men vi skulle ikke få beholde ledelsen lenge denne gangen heller, Vang får en corner og en Vangspiller er først på ballen og setter den i nettet bak en sjanseløs Kristin Røning i målet vårt,3-3angry men vi gir oss ikke og Beda jobber seg oppover i banen og kommer til avslutning men over denne gang. Like etter er Hedvig Bonnerud på farten men keeper redder skuddet. Jentene er på hugget nå og Fride Sæter sender en fin stikker til Hedvig Bonnerud ,men skuddet går via en Vangspiller og til corner,den setter Fride Sæter utenfor, nære på derwinkMadeleine Rønning og resten av forsvaret jobber veldig godt og vi får ryddet opp i det som kommer av Vangsjanser. 8 min. før slutt skulle avgjørelsen falle da Beda Johansen avgjør kampen med en tupp i hjørnet og kampen ebber ut med 4-3 seier til stor glede for jentene og publikum.

Neste kamp er allerede på fredag borte mot OttestadenlightenedStå på jenter.