27 sjanser men ingen mål for damene

Setskog - Eidskog 0-0

Setskog - Eidskog 0-0

Seriekamp nr. 5:
Setskog – Eidskog 0 – 0

Laget: Marte, Grethe, Dorthe, Ingrid N, Astrid (gult kort, 80 min), Christine, Maiken, Hannah, Sarah, Eira, Anna
Innbytter: Sina

1.omg
Eidskog sjanser: 10 (første kom etter 1 min) (2 i stolpen)
Eidskog corner: 9 (første kom etter 5 min)

Setskog sjanser: 1 (34 min)
Setskog frispark: 3

2.omg
Eidskog sjanser: 6 (første kom etter 50 min)
Eidskog corner: 2
Eidskog frispark: 3

Setskog corner: 3

Dette er andre kampen på rad vi reiser til en bortekamp med kun 12 spillere, noe som ikke er bra. To av spillerne har et par treninger til sammen i hele år. Men for å kunne spille denne kampen, så var vi avhengige av at disse to ble med.

Man kan se på statistikken at vi var det laget som absolutt burde ha dratt av gårde med alle poengene. Vi jobber og sliter gjennom hele kampen, men får ingen belønning for innsatsen. I denne kampen klarte vi til og med å bomme på åpent mål i fra kort avstand. I tillegg så kliner vi ballen i stanga, skyter den rett på keeper eller skyter rett utenfor mål.. Ikke vår dag.. 
I dag var det ikke bare uflaks, men også noe udyktighet. Når man jobber på og ikke får noe uttelling blir man ofte utålmodig og prøver på ting man trenger et mirakel til for å klare å få utført. Man vil så mye, og det gjør også at vi mister mye ball.

Her får vi se hvor urettferdig fotball kan være, og det er nå sånn at det er målene som teller. Setskog var strålende fornøyd etter kampen, siden dette var deres første poeng i serien. Eidskog dro av gårde med en følelse av at dette ikke var bra. Vi må denne gang nøye oss med et poeng, og det er jo bedre enn null selv om det er en liten trøst akkurat nå..

Positive i dag er:
• Vi holder nullen
• Vi skaper totalt 27 sjanser 
• Vi jobber og sliter helt til dommeren blåser av kampen
• Vi stopper Setskog høyt på banen slik at de skaper veldig lite gjennom hele kampen

Denne kampen bør gi oss ekstra energi inn mot neste kamp som er mot Skjetten hjemme den 29 mai kl. 20:15. Her får vi virkelig testet oss, for dette er et lag som scorer veldig mange mål i hver kamp og nå ligger på andreplass med en kamp mindre spilt i serien. 
I denne kampen trenger vi støtte, og håper mange tar turen til Matrand for å heie på oss.😄⚽️

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift