Damleaget, Kamp mot Skjetten

Seriekamp nr. 6 Eidskog – Skjetten 1 - 2

Laget: Marte, Karen, Dorthe, Ingrid N, Grethe, Astrid, Maiken, Hannah, Sarah, Ingrid E, Anna
Innbyttere: Thale, Sina

1.omg:
Eidskog sjanser: 2 
Eidskog corner: 1
Eidskog mål: Maiken – corner, 30 min

Skjetten sjanser: 2
Skjetten corner: 3

2.omg:
Eidskog sjanser: 3
Eidskog corner: 1

Skjetten sjanser: 4
Skjetten corner: 1
Skjetten mål: 2

For en kamp, for en innsats..

Vi møter i dag et lag som vil være en av de som kommer til å kjempe om opprykk, og som hadde gjort det bra hvis de hadde spilt i 3.div.
Skjetten kom med en tropp på 17 spillere mot våres 13. Og ha 4 spiller ekstra som kan byttes ut og inn er luksus når det er mye løping og varmt. Men dette taklet vi på en meget bra måte.

Dette var en underholdene og spennende kamp for de som så på, og en fryktelig slitsom kamp for spillerne. Det var en jevn kamp, hvor det meste av spillet foregikk mellom 16-meterne. Selv om dette ikke var en kamp med en haug av sjanser, så var dette en bra kamp. Høy temperatur, mye engasjement, mange tøffe dueller, noen få halv sjanser, noen få store sjanser, farlige cornere..

Vi spiller i dag med mye mer selvtillit enn vi har gjort tidligere. Vi viste at Skjetten var et godt lag, men vi går ut på banen med null respekt og kliner til i duellene. Skjetten var det laget som hadde mest ball, men vi ga dem ikke mye alenetid med ball. Vi løper og løper gjennom hele kampen og gir oss ikke før dommeren blåser av kampen. Vi hadde en liten laber periode på ca. 15 min i 2 omgang hvor Skjetten får scora to mål. Et godt eksempel på hvor hardt straffet man blir mot gode lag. Men etter dette hever vi oss igjen og det er sterkt gjort når vi mister en 1-0 ledelse på kort tid.

Det aller beste med kampen er den innsatsen vi legger ned, alle de duellene vi vinner og at vi innimellom tør å ta ned ballen og spille den langs bakken. Viktig å få variert mellom langpasninger og spill langs bakken.

Selv om vi ikke får med oss noen poeng, så er dette en kamp vi skal være veldig fornøyd med og som skal gi oss selvtillit. Dette er en kamp vi kan gå god for og være stolte av.

Ny kamp er allerede på søndag, hvor vi får besøk av LSK3. Vi møtte disse til treningskamp i vinter og fikk da smake på gode unge tekniske spillere. Dette blir igjen en kamp hvor vi møter et godt lag, i tillegg er det meldt oppimot 30 grader. Men dette takler vi😊

Kampstart kl. 1600 på Matrand og håper at mange tar søndagsturen ned til gressbanen.

Målstatistikk serien 2018:

Navn Mål Assist
Anna 4 
Julianne 3 
Christine 1 
Sarah 1 
Anniken 1 1
Maiken 2 5
Astrid 1
Eira 2

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift