J13 Første hjemmetap i siste seriekamp

Nord Odal 7 er visste vi ville bli en tøff oppgave da de ledet serien før siste runde. Vi starter kampen bra og det er ingen sjanser til noen av lagene de første minuttene, den første sjansen fikk vi og og for en scoring det var, Beda vinner ballen og legger ut til Kerstin på venstresiden, hunlegger inn til Fride som har åpent mål og setter den sikkert inn,flott spillyes Like etter kommer Fride seg oppover høyrekanten men innlegget mot Kerstin blir akkurat for langt. Forsvaret har full kontroll bakover og vi spiller oss til flere sjanser utover omgangen,først er Kerstin igjennom men Nord Odals keeper er langt ute og får avvergetwink Midt i omgangen blir Fride spilt fri og hun får en dobbeltsjanse alene med keeper, først redder keeper mens returen setter hun like utenfor, nære 2-0 dersmileyLike før pause så komer egentlig Nord Odals første sjanse men Tuva redder skuddet så vidt til corner, men den blir det ikke noe ut av og vi går til pause med ledelse1-0 etter en meget god omgang av jentene.

Vi visste at Nord Odal kom til å gå ut i hundre etter pause men det hjalp ikkeenlightenedDe går rett i angrep på venstresiden og får avsluttet i stolpen, men Kristin får kontrollyes Motstanderen fortsetter å presse oss bakover og de får avsluttet et angrep igjen men Kristin redder. Like ettter så er de nær ved å komme seg igjennom men Live og Kristin rydder opp i stor stilenlightenedvi kommer til noen halvsjanser der først Selma vinner flere dueller og får gitt til Tuva men hun kommer for nær keeper så hun får kontroll på den. Like etter så slår Kerstin en fin ball mot Fride men igjen er keeper langt ute og får avverget duellen med Fride, nære scoring derwinkMidt i omgangen får gjestene corner og den utligner de til 1-1 på. de skulle så sette inn 2-1 etter at de noe heldig vinner en duell foran mål. vi prøver å komme høyere i banen men Nord Odals store spillere holder oss unna målet og kampen slutter med tap.