G19 Fortsatt ubeseiret

4 nye kamper

4 nye kamper

13.mai  Black River Park kunstgress  Ridabu G19-2  -  Eidskog G19    1-1

Borte på kunstgresset på sløser vi utilgivelig med sjansene fremover, og en komunikasjonssvikt bakover gjør att Ridabu scorer på en av få sjanser, mens vi bare makter å putte en av alle sjansene vi skaper. En kamp hvor flesteparten er under pari i duellspillet og vi blir for fokuserte på jobbing en og en. Det ender med poengdeling mot et lag vi bør slå greit i 9 av 10 kamper.

Laget: Tobias, Oliver, Jonas G, Fredrik B, Sondre, Didrik, Jonas G, Theodor, Stian, Morten, Håkon

Benyttede reserver: Simen, Nicolai, Mahias               Mål (assist) : Didrik (Jonas G)

 

1.Juni Skotterud Stadion, Grue G19-1  -  Eidskog G19    0-0

Så var det dags for returoppgjør mot Grue som vi slo 2-1 på bortebane, Det ble en tett og jevn kamp, med temperatur som ingen av lagene ville tape. Men der vi særlig i andre omgang nok var det beste laget, men nok en gang sløser vi med sjansene, Grue har også sine sjanser, men det ender målløst der lagene er flinke til å nøytralisere hverandre fremover og begge forvarene gjør jobben (mange kjente klassekamerater) Og selv om vi må spille med 10 mann de siste minuttene er vi nærmest en scoring på en kjempesjanse i kampens siste minutt.

Laget: Tobias, Jonas G, Lauritz, Sondre, Theodor, Albert, Jonas D, Mikael, Stian, Håkon, Simen

Benyttede reserver: Oliver, Morten, Thomas

 

13.juni Løten kunstgress   Løten G19 - Eidskog G19    1-3

Vi åpner litt avventende og prøver å trille ball, mens Løten går ut med høyt press. Dette fører ikke til noen farligheter fra dems side men fører til mye feilpassninger fra vår side. Etter hvert jobber vi oss mer og mer inn på Deres banehalvdel og tar over kampen, Men det drøyer før vi får hul på målkontoen. Men vi kommer oss til sjanser og cornere og når vi treffer med pasningene så sitter 1-0 og litt senere setter vi også 2-0 på en corner som stod seg til pause. i andre omgang er vi tilbake med sjansesløseriet, selv om vi øker til 3-0 rett etter pause burde vi puttet 3-4 til i løpet av omgangen. i kampens siste minutt får Løten reduseringen på ett gjennomløp der vi misser i komunikasjon.

Laget: Tobias, Oliver, Lauritz, Sondre, Jonas D, Morten, Jonas G, Didrik, Stian, Simen, Håkon

Benyttede reserver: Kosior, og Ludde     Mål (assist) : Håkon (jonas G), Sondre (Morten), Kosior (Morten)

 

17.juni  Magnor Gress    Eidskog G19 - Ridabu G19-2     8-0

Returoppgjør hjemme og klart for revansje fra sjansesløseri i første kampen mot Ridabu. Vi tar tak i kampen fra start og har full kontroll bakover og den ene sjansen Ridabu får er det vi som gir de, men Tobias redder. Fremover skaper vi sjanser og putter 3 fine mål før pause (kunne fort vært fler) I andre omgang er det enda mer enveis kjøring og vi øker til 4-0 etter bare 1 minutt og vi fortsetter å skape sjanser. Vi har bare 2 innbyttere men vi rullerer og gjør 2 bytter i første omgang og 2 i pause og 4 i løpet av andre omgang, slik att de fleste hviler ca 15 min i løpet av kampen. Vi scorer 5-0, 6-0, 7-0, 8-0 på løpende bånd bland annet 2 på fine hodestøt etter gode innlegg. Og det var ikke et mål for lite i kampen som ender 8-0. Ridabu har en sjanse i andre omgang, men den redder Tobias mesterlig igjen. En brukbar kamp der vi endelig får litt utelling fremover og vi får til litt av spillet vårt.

Laget: Tobias, Oliver Jonas G, Sondre, Theodor, Jonas D, Didrik, Paul, Stian, Håkon, Simen

Benyttede reserver: Mikael, Andre            Mål (assist) : Simen (Sondre), Stian (Håkon), Håkon (Stian), Oliver (Simen), Mikael (Oliver), Mikael (Oliver) Mikael (Simen), Stian (Paul)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift