G19 Seier i siste kamp og tabelltopp

Eidskog - Løten 4-3

Eidskog - Løten 4-3

Det ver en spillemessig dårlig kamp i varmen på Magnor tirsdag kveld, men vi drar i land 3 poeng og gjør 4 fine mål. Men spillemessig lugger det veldig, pasninger, mottak og samhandling er det dårlig med. Komunikasjon er et tema som har gått igjen i hele år dvs. mangel på komunikasjon. Og det er litt frustrerende å se på da vi vet att vi kan så mye bedre, for når vi er på og ting stemmer kan vi være fryktelig gode, men er ditto dårlige når vi ikke er på nett. Idag åpner vi kampen rolig og triller ball, men lager et unødvendig frispark på ca 45 meter, og når innlegget kommer så stusser vi den i eget mål og 0-1 etter 1 minutt..... Vi hever oss noe og kommer til noen halvsjanser, men som sagt det lugger på vei fremover og vi unngår å gå i dueller og det mot et lag vi matcher fysiskt. etter halvspilt omgang treffer vi endelig på en pasning på en overgang og vi kommer igjennom og 1-1. Nesten samme situasjon gjentar seg 10 minutter senere, vi vinner ballen i forsvar og setter raskt igang og treffer med pasningen på vei fremover og scorer nok en gang alene med keeper. Vi har mulighet til å score et og to til, men vi har feil fokus i avslutningsøyeblikket, dermed 2-1 til pause.

i andre omgang så åpner vi litt bedre men vi har så mye å gå på, Men vi kombinerer fint i 3-4 trekk på en og to touch og vips så er vi igjennom og 3-1. Så får Løten frispark (igen fra langt hold) og det som er ment som et innlegg havner på mål og dessverre fomler vi ballen i mål og 3-2 (og vi har i realiteten gjort alle 5 målene sålangt....) Så vinner vi ballen på midten og setter opp kanten med en fin pasning og ned til dødlinja, innlegg hardt foran mål og 4-2 Et veldig bra angrep som er vanskelig å forsvare seg mot. På slutten roter vi i forsvar og lager frispark og når vi ikke klarer å klarere så får de skyte fritt fra 20 meter og når ballen går i krysset blir det ny redusering til 4-3. Vi har flere muligheter til å score men enten skyter vi utenfor, over eller midt på keeper, eller siste pasningen blir for unøyaktig. det ender 4-3 og vi er fortsatt ubeseiret og vinner vårsesongen, uten att vi har overbevist spillemessig i kampene.

Mål (assist): Mikael (Paul), Mikael (Paul), Håkon (Mikael), Mikael (Stian)

Laget: Georg, Ludvig (ut 46), Theodor, Sondre, Jonas G (ut 70) - Morten (ut 46, inn 75), Jonas D, Paul, Håkon (ut 75), Mikael, Stian (ut 46, inn 70)

Benk: Lauritz (inn 46), Oliver (inn 46), Andre (inn 46)

 

Trening onsdag (idag), så tar vi en ferie pause i uke 27 og 28 og frem til mandag 16.juli da trener vi mandag og onsdag frem til NorwayCup (som starter søndag 29.juli)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift