Damene kjempet seg til poeng og beholder fortsatt 3.plassen

LSK 3 - Eidskog 2-2

LSK 3 - Eidskog 2-2

Seriekamp nr. 12: LSK3 – Eidskog 2 - 2

 

Laget: Marte, Ingrid E, Ingrid N, Dorthe, Thale, Christine, Maiken, Hannah, Sarah, Emma, Astrid

Innbyttere: Grethe, Guro

 

1.omg

Eidskog sjanser: 2

Eidskog corner: 0

 

LSK sjanser: 5

LSK corner: 2

 

2.omg

Eidskog sjanser: 6

Eidskog corner: 3

Eidskog mål: Emma 35 min, ass Maiken. Maiken 46 min, ass Sarah.

 

LSK sjanser: 5

LSK corner: 3

LSK mål: 30 min og 40 min

 

Ukas motstander var LSK3, og dette var et svært godt spillende lag.

Når vi møter lag som er gode til å spille ball, så mister vi raskt trua på oss selv. Vi stresser og blir da et lag som ser ut som om vi ikke har noen form for en plan. 

 

I første omgang ble vi til tider rundspilt. LSK startet med å skape den ene store sjansen etter den andre. Vi hang dessverre ikke med. Det som reddet oss fra å ligge under 3-0 etter kort tid, var våres keeper. Hun hadde noen sykt bra reaksjonsredninger, var god til å sweepe og stod på rett plass når langskuddene kom (dette var en gjenganger gjennom hele kampen). Kort fortalt så var første omgang rotete, vi løper mye, men havner alltid etter. Vi fikk rett og slett ikke tak må LSK spillerne. Vi tar med oss at vi klarer å holde nullen, så glemmer vi resten av omgangen.   

 

I pausen var fokuset rettet mot at vi må ha trua på oss selv og stole på at vi er gode nok til å spille fotball mot LSK, for den kvaliteten har vi i laget.                                                                                 Vi trykket på noen riktige knapper, og andre omgang startet med et Eidskog lag som var tilbake der de skal være. Vi begynte å spille ball, vi gikk rett i angrep og skapte to store sjanser i løpet av de første 6 minuttene. Dette gir selvtillit, og kampen ble jevn.                                                                                            Begge lag skaper sjanser, begge lag løper mye og det smeller godt i duellene. Vi er inne i en god flyt og ting stemmer bedre enn i første omgang, men så får LSK et feildømt frispark fra ca. 25 meter skrått i fra mål. Dette skuddet går rett i mål. Dette er noe som tar lufta ut i fra de fleste lag. Men ikke oss. Vi svarer med å score etter 5 min, og kampen er tilbake på rett spor. Vi forsetter med å jobbe på, og igjen, får LSK et feildømt frispark på samme sted som tidligere. Denne ballen går også i mål. Men jentene fra Eidskog er nå inne i en god steam og forsetter presset. Vi skaffer oss en corner på overtid, den ble slått perfekt og ble nikket i mål. 2-2. Det fikk gledes pumpa til å renne over, for en god følelse.                                                                                      

Dommeren fikk dessverre litt for mye oppmerksomhet i denne kampen, noe som var uheldig for                                              

 

Vi starter kampen med en dårlig omgang, vi skjerper oss og spiller en meget god andre omgang. Vi ligger under to ganger, og klarer å hente oss inn. Det er så sterkt gjort. Alle bør være superstolt over denne innsatsen. Vi skal være meget fornøyd med et poeng. 

 

Til uka så blir det en mini-maraton av kamper med to hjemmekamper på Matrand. Starter på mandag den 10 september mot Setskog kl. 1815. Og neste kamp på torsdag den 13 september mot Gjerdrum kl. 1815. 

 

Vi har kun 4 kamper igjen, og disse to kampene er våre siste hjemmekamper i sesongen 2018. Be med alle dere møter, så får vi laga litt trøkk rundt kampene😄

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift