7-0 og 3 nye poeng!

Eidskog - Setskog 7-0

Eidskog - Setskog 7-0

Seriekamp nr. 13: Eidskog – Setskog 7 - 0

Laget: Marte, Ingrid E, Ingrid N, Dorthe, Thale, Emma, Christine, Maiken, Sarah, Anniken, Astrid
Innbyttere: Julianne, Guro, Grethe, Hannah

1.omg
Eidskog sjanser: 6
Eidskog corner: 4
Eidskog mål: Selvmål 1 min, ass Emma. Sarah 3 min, ass Anniken. Maiken 17 min, ass motstander. Astrid 44 min, ass Maiken.

Setskog sjanser: 3

2.omg
Eidskog sjanser: 12
Eidskog corner: 3
Eidskog mål: Anniken 66 min, ass Maiken. Emma 77 min, ass Grethe. Guro 83 min, ass Maiken.

Setskog sjanser: 1
Setskog corner: 1

Forrige gang vi møtte Setskog ble det 0 – 0. Vi dominerte spillet og skapte en hel haug av sjanser uten å score, det var maks frustrerende. I denne kampen var vi heldig med starten. Setskog scora selvmål 1 minutt ut i kampen, så scora vi 2 minutter etter dette. 2 - 0 etter kun 3 min.

Spillemessig var andre omgang mye bedre enn første omgang. Dette kommer av at vi sliter ut motstanderen, vi jager og løper mye. Selv om spillet ikke er helt på topp, så kjører vi på og gir ikke opp. I første omgang sliter vi med å holde tempoet oppe på ballen. Ballen ligger mye rolig, og vi blir stående å se på. Setskog legger seg kompakt bak og da blir det vanskelig. Men vi leder 4 – 0 etter førsteomgang, og det er mer enn godkjent. 
I andre omgang får vi ballen til å rulle, vi får da bevegelse på motstanderen noe som skaper rom. Når rommene ble tilgjengelig, kom løpene og pasningene. Med dette så skaper vi dobbelt så mange sjanser som i første omgang. Vi scorer 3 fine mål i andre omgang og det hadde ikke vært ufortjent hvis vi hadde putta et par mål til.

Vi scorer 6 fine mål, og er heldige med å få et i fra Setskog. Vi har flere fine pasningskombinasjoner hvor ballen er innom mange ulike spillere i alle ledd. Vi skaper til sammen 18 sjanser. Vi har full kontroll på kampen fra start til slutt. Vi er trofaste mot vår tøffe spillestil, noe som irriterer vettet av motstanderne

Vi gjør veldig mye bra på fotballbanen for tiden, noe som bør gi oss masse selvtillit. Vi har ikke tapt en kamp siden 18 juni, som var mot FUVO. 

Årets siste hjemmekamp er allerede på torsdag kl. 1815, hvor det er Gjerdrum som kommer på besøk. En ny tøff kamp, men vi tar utfordringen på strak arm og gleder oss⚽️

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift