Femte kampen på rad med poeng for damene

Eidskog - Gjerdrum 4-2

Eidskog - Gjerdrum 4-2

Seriekamp nr. 14: Eidskog – Gjerdrum 4 - 2

Laget: Marte, Grethe, Ingrid N, Dorthe, Thale, Hannah, Anniken, Maiken, Sarah, Emma, Astrid
Innbyttere: Guro

1.omg
Eidskog sjanser: 7
Eidskog corner: 5
Eidskog mål: Astrid 7 min, ass Ingrid N. Maiken 25 min, ass Anniken (corner).

Gjerdrum sjanser: 0
Gjerdrum corner: 0
Gjerdrum mål: 10 min og 30 min

2.omg
Eidskog sjanser: 4
Eidskog corner: 3
Eidskog mål: Anniken 83 min (straffe). Hannah 88 min, ass Ingrid N.

Gjerdrum sjanser: 2
Gjerdrum corner: 0
Gjerdrum mål: 0

3 nye poeng er kapret, og denne gangen måtte vi virkelig slite for dem. Gjerdrum ga oss god motstand, og i tillegg var vi ikke helt i toppform. Flere som hadde utfordringer med å få kontroll på ballen, og var uheldig med mottaket. Når ballen alltid spretter for langt i fra oss og motspilleren er tett oppi, da blir det vanskelig å få gjort noe annen fornuftig med ball enn å bruke masse energi på å jobbe den inn igjen.

Gjerdrum er et lag som er super effektive på sine sjanser. I første omgang slapp vi de til 2 ganger, og begge gangene klarte de å score. Imponerende effektivitet. Vi må jobbe og slite for å score mål, så får Gjerdrum to så enkle mål. Det tar trua fra de fleste. Men vi har en evne til å jobbe på selv om vi slipper inn mål. Og denne egenskapen er gullverdt og har skaffet oss så mange poeng i år. Vi blir frustrerte og oppgitte, men vi gir aldri opp. 
I 83 minutt får vi belønning for alt slitet, vi får straffe, noe som er korrekt dømt. Denne blir satt godt plassert og kontrollert i mål. Og i 88 minutt setter vi punktum med å score et siste mål.

Denne uka har vi full uttelling på poeng. To kamper = 6 poeng, og vi beholder fortsatt 3 plassen på tabellen.

Neste kamp er mot seriens nest beste lag, Skjetten borte mandag 17 sept kl. 2015. Dette blir en kamp hvor vi igjen må bite godt i fra oss hvis vi skal klare å ta med oss poeng⚽️

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift