J13 Surt tap mot Nord Odal

Kampen mot Nord Odal var en 7er kampindecision Nord Odal åpner kampen klart best og presser på for ledermål. De kommer til et farlig skudd men Kristin redder til corner som vi får avklart. 

Vi kommer oss etter den vanskelige åpningen og både Beda og Emilie er nær ved å score men keeperen redder begge forsøkene. Like etter så drar Beda til fra langt hold men skuddet går dessverre i krysstanga og ut, veldig bra skuddsmiley I stedet går Nord Odal rett i angrep og setter ballen kontant imål etter et innlegg fra kanten. Resten av omgangen spiller jentene bra, mye fine pasninger og kombinasjoner. På slutten av omgangen så kjemper Fride seg igjennom og får servert Ida på åpent mål, dermed 1-1 og vi er optimister foran 2.omgangyes

Men i starten av omgangen så er det Nord Odal som presser oss bakover, de er store og tøffe i nærkampene, og det får avsluttet et angrep men Tuva redderyes Etter 10. min så får motstanderen innkast som til slutt ender med et skudd som går i stanga og i armen på Tuva og i mål....den var surfrown Like etter så setter de inn 3-1 på et langskudd borte i hjørnet.

Vi får etterhvert noen sjanser på slutten og både Emilie og Beda er nær redusering til 2-3 men keeper redder begge avslutningeneenlightenedPå sluten er Fride alene med keeper to ganger men begge skuddene går rett på keeper, dermed taper vi 1-3 og sesongen er over for vår del.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift