G19 4 Høstkamper

Otta G19- Eidskog 4-2 Eidskog - Storhamar 3-2 Eidskog - Vind G19-1 11-1 Eidskog - Søndre Land G19 6-0

Otta G19- Eidskog 4-2 Eidskog - Storhamar 3-2 Eidskog - Vind G19-1 11-1 Eidskog - Søndre Land G19 6-0

Referat fra 4 første kampene i 1.div Høst

Lørdag 1.sept

Otta G19 - Eidskog G19 4-2 (4-0)
Kampen starter jevnt og vi har egentlig full kontroll (med bare 9 man hvor 6 har vært på skole tur hele uka og en modig Herman Brenna som stiller i mål så vi er 10 stk (han er 03 og la opp for flere år siden )
Vi slipper inn et par lette mål på rad etter 20 min, men fortsatt Eidskog som styrer mesteparten av spillet og skaper de virkelige målsjansene.
Mot slutten av omgangen slipper vi inn 2 nye mål og motivasjonen begynner ...å dabbe av hos noen. Da står det 4-0 til pause..
I andre omgang tar Eidskog tak og bestemmer seg for og gi alt og prøve å vinne andre omgang og dette gir uttelling etter 25 min av andre omgang da Sondre «fjellet» Muri spiller igjennom Mikael som setter ballen kontrollert i kassa. (4-1) Kort tid etter på blir Mikael spilt opp igjen av Jonas D og drar av en og to man før han igjen setter ballen i goalen. Da står det 4-2 og Eidskog har troen på å snu det. Men det ebber ut med 4-2 tap 😥 selv om vi vant 2.omg 2-0
Dessverre for Eidskog er det mange som prioriterer andre ting enn fotball og det går utover laget... (og særlig på bortekamper, og de som i hele tatt gidder å melde forfall, gjør det 1time før avreise, gjør det ikke lett for resten av laget ☹️)
Men man kan ikke si noe annet enn at de 9 som stiller opp, gir alt og blør for drakta. De gutta fortjener bedre og all honnør 👌!!! Og Stor takk til Herman som stiller opp i mål!

Mål: Mikael 2
Assist: Sondre 1, Jonas D 1
(Dette er skrevet av spillerne selv som gadd å reise til Otta)

 

Onsdag 12.sept

Eidskog - Storhamar 3-2 (0-0)

Bra innsats og stort sett full kontroll, spillemessig det klart beste laget og tror det var minst 10-3 i sjanser, men det var ikke alt som stemte inne i 16m. Første økta på kunstgress på lenge kan være noe av forklaringen, men noe ligger også på fokus. I første omgang synes jeg vi er veldig gode bakover og på midten og vi kommer igjennom både på kantene og i midten, var bare 2-3 mål som manglet. I andre omgang starter vi på samme måte, men mangle...r det siste. Det måtte en straffe til og 1-0, og litt etterpå gjør vi 2-0 og det kunne fort blitt både 3 og 4 på noen minutter. Istedet får Storhamar en redusering ut av ingen ting. Men vi maler på og setter 2 angrep i mål, men begge blir annullert for offside. Men på tredje forsøket sitter den. Men igjen klarer Storhamar å redusere ut av ingen ting, her må vi bli mere kyniske!! Kampen ender 3-2, selv om vi har 2 kjempe sjanser på slutten.
I dag hadde vi med 3 guttespillere (da det i forrige kamp bare var 9 juniorer som møtte opp, og hadde dårlige begrunnelser for det) Moro med Trym som debuterte i junior sammenheng, liker den innstillingern, att de tør og stiller opp. 👍
Mål (assist): Håkon (Simen), Mikael (Didrik), Håkon (Morten)

 

Søndag 23.sept

Eidskog - Vind G19-1   11-1 (7-1)
Det ble utklassing og det uten att vi er veldig gode, tror kampen mot Storhamar var bedre spillemessig, men vi var gode i perioder når vi lot ballen gjøre jobben. Vi starter med 2 kjappe scoringer men det er litt rusk i maskineriet og når vi taper en duell og slipper markering så får de redusert til 2-1. Men herfra og ut er det enveiskjøring. Tenk om vi hadde hatt fokus og kvalitet på pasningene.. Da hadde det blitt 2 sifret i hver omgang. Det sto 7-1... til pause. I 2.omgang så er vi nesten mere dominerende men vi er ikke helt på foran mål. Men vi øker med 4 mål og vi vinner 11-1. Vi bytter en del slik att alle spiller mist 1 1/2 omgang.
Laget : Tobias, Sondre, Mattis, Jonas G, Fredrik, Didrik, Jonas D, Paul, Morten, Håkon, Mikael
Innb. Simen, Harald
Mål (Ass) : Mikael (Didrik), Mikael (Håkon), Paul (Morten), Mikael (Sondre), Morten (Didrik), Mikael (Morten), Mikael (Harald). Håkon (Didrik), Simen (Didrik), Sondre (Mikael), Simen (Mikael) Bra jobbet gutter
 

Søndag 7.okt

Eidskog -Søndre Land G19  6-0 (4-0)

Det ble en ny solid seier i dag, og et byks opp til 2.plass på tabellen (med færre kamper spilt) 6-0 var ikke et mål for lite, vi burde gjort minst 6 i hver omgang, men vi holder nullen idag selv om det var litt flaks, for vi gir bort noen sjanser de ikke bør få pga av slurv og manglende fokus og presisjon når vi skal spille oss ut. De har egentlig lite å komme med bortsett fra en lynrask spiss som de prøver å slå langt på hele tiden. Banespillet eier vi helt og vi ruller opp mange angrep og 1.omg dominerer vi totalt og det er 10-1 i målsjanser. Pause 4-0 2.omgang blir preget av mye stopp i spillet og sutring og lite fint spill, og vi er preget av litt for mye føring av ball, men blir ofte slik når vi dominerer kampene. Vi noterer 8-1 i målsjanser og vi gjør 2 fine mål til slik at sluttresultatet blir 6-0. En grei kamp under 22 timer etter att et 6 av gutta spilte a-kamp. Takk til Georg som stilte opp i mål, og Takk til Trym fra G16 som stilte på kort varsel, slik at vi fikk 12 mann, da forfallene rant inn på formiddagen 🤔

Mål (assist): Håkon (Simen) Mikael (Simen) Mikael ((jonas G) Didrik (Mikael) Didrik (Morten) Håkon (Jonas G)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift