Damene snublet på målstreken...

Borgen - Eidskog 2-1

Borgen - Eidskog 2-1

Seriekamp nr.16: Borgen – Eidskog 2 – 1

Laget: Marte, Grethe, Ingrid N, Guro, Karen, Christine, Anniken, Maiken, Sarah, Julianne, Hannah
Innbyttere: Ingrid E og Thale

1.omg
Eidskog sjanser: 5
Eidskog corner: 6
Eidskog mål: 0

Borgen sjanser: 4
Borgen corner: 2
Borgen mål: 2 min

2.omg
Eidskog sjanser: 5
Eidskog corner: 3
Eidskog mål: Julianne 80 min, ass Maiken

Borgen sjanser: 4
Borgen corner: 3
Borgen mål: 58 min

I lang tid har 3 plassen på tabellen vært vår, og vi hadde en meget god mulighet til å avslutte sesongen på 3 plass. Alt var opp til oss, vi måtte enten spille uavgjort eller vinne kampen. Det presset taklet vi dessverre ikke.

Borgen er et lag med flere gode enkeltspillere, de spiller tøft – var raskt oppi oss - var sterke i kroppen og har et par super raske spillere som lagde mye trøbbel for oss.

Kampen starter med at vi ikke var «på» når dommeren blåste i gang kampen. Borgen gikk rett i angrep og klarte å putte ballen i nett-taket kun etter 2 min. Vi følger ikke med og vi henger ikke med på den aggressiviteten som Borgen starter med. Først etter 8 minutter klarer vi og kommer oss over på Borgens banehalvdel og klarer å spille oss til en corner. Etter dette ble kampen mer jevnspilt.

Gjennom hele kampen varierte det hvilket lag som dominerte. Ingen av lagene klarte å dominere så lenge av gangen, men det skapes sjanser og cornere.
Vi prøvde å ta ned ball og la den gå langs gresset, men Borgen var raskt oppi oss. Noe finspill ble det, men vi får det ikke helt til slik som vi vet vi kan.
Borgen går opp til 2-0 i den 58.minutt, noe som er kjipt når vi enten må vinne eller spille uavgjort. Vi forsetter jobbinga og får til slutt et mål i det 80.minutt.

Vi hadde et par veldig store sjanser som vi absolutt burde ha scoret på. På en god dag ville vi dratt av gårde med poeng i denne kampen. Innsatsen er på plass, men kvaliteten og flaksen er ikke med oss denne gang.

Istedenfor å avslutte sesongen på 3 plass, faller vi ned på 5 plass. Denne gangen snublet vi på målstreken, og det er kjedelig siden vi er mer enn gode nok til å ligge høyere opp…
Uansett hvor surt det er akkurat nå, så har vi fått gjennomført en god sesong. Vi er dessverre ustabile i prestasjonen vår, men vi er veldig gode når vi har en god dag og det må vi ta med oss videre.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift