J14 Tap hjemme mot Elverum

Etter to strake tap var jentene klare til å reise kjærringa mot Elverum. Etter en jevn innledning så er det Elverum som kommer til kampens første sjanse men skuddet går utenfor.

Etter dette så styrer vi kampen og Jenny kommer til avslutning som keeper redder via stolpen og til corner. Like etter er Jenny på farten igjen men keeper er først på ballen og det ender med 5 meter.smiley Vi fortsetter å presse og Jenny kommer nok en gang til avslutning men keeper redder igjen, like etter er Hedvig farlig frempå , men skuddet går rett på keeper.

Vi skulle til slutt få uttelling og etter et langt oppspill så kommer Maia til innlegg fra høyrekanten, der kommer Kristin og setter ballen i åpent mållaugh Elverum har vi hatt kontroll på hele omgangen men 5 min før pause utlikner de til 1-1 etter at vi ikke får avklart inne i eget felt, dermed 1-1 til pause.

I starten av 2 omgang er vi ikke helt på nett og det går bare 3 min før en Elverumsspiller er igjennom og runder Tuva og setter ballen i mål. 4 min senere så kommer 1-3 etter et langskudd.etter dette så presser vi på for å redusere ledelsen til Elverum, Beda kommer til avslutning men dessverre rett på keeprer. Like etter så har Elin Kristin en fin pasning igjennom til Beda men keeper er langt ute og rydder opp. På slutten er Beda igjen på farten men keeper er i det umulige hjørnet og redder igjencheeky5 min før slutt så får vi staffe etter at Beda blir klippet ned inne i feltet. Kristin setter straffen i tverrligger og ned , en ball alle så var klart inne unntatt dommeren som sto veldig merkelig plassertangryangry

2 min før full tid så setter Elverum inn 1-4 med et skudd helt oppe i krysset.

Syns vi gjør en mye bedre kamp enn de to foregående , og det skal vi ta med oss til neste kampsmiley

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift