J14 Fjerde strake tap

Vi møtte Elverum til bortekamp,og det var Elverum som startet kampen best. De presser oss bakover på banen og vi har mer enn nok med å forsvare oss.

De tar ledelsen 1-0 med ett flott langskudd oppe i vinkelen. Like etter er de igjen farlig frempå men nå redder Kristin i målet. etter 13.min så setter de inn 2-0 etter en kopi av det første målet.resten av omgangen er det mye kjemping uten noen store sjanser til noen av lagene. 5.min før pause får Jenny tredd igennom en fin stikker til Maia men skuddet går rett på keeperyes Like før pause så legger Maia inn til Live men skuddet går utenfor.

Elverum starter 2 omgang med å gjøre 3-0 etter et innlegg fra kanten. Vi får noen halvsjanser utover i omgangen men den første skyter Maia utenfor og like etter er det Jenny som får skutt men utenfor igjen. Elverum er nær ved å gjøre 4-0 men Ida får klarert til corner. Jenny kommer til en avslutning fra høyrekanten 15. min før slutt men skuddet går rett på keeper.

8.min før slutt gjør Elverum 4-0 og det blir også sluttresultatet.